Life

Culiță Sterp, explicații după scandalul de la Madrid: „Eu cred că mă voia pentru ea, nu mă voia pentru botez”

Culiță Sterp a oferit noi explicații după scandalul din Madrid. Ce spune despre femeia care a organizat evenimentul și cum s-a încheiat seara?
08.11.2022 | 16:19
Culita Sterp explicatii dupa scandalul de la Madrid Eu cred ca ma voia pentru ea nu ma voia pentru botez
Culiță Sterp, dezvăluiri despre scandalul din Madrid. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a făcut noi dezvăluiri după scandalul în care a fost implicat în Madrid. Artistul a explicat cum au stat lucrurile și cum s-a terminat petrecerea. Totodată, el a catalogat-o pe organizatoare drept o femeie care își dorește să controleze totul.

Culiță Sterp, declarații inedite după scandalul din Madrid. De ce spune că organizatoarea evenimentului îl voia pentru ea

Weekendul trecut, Culiță Sterp a fost implicat într-un scandal la un eveniment din Madrid. Chemat să cânte la un botez, el a profitat de pauzăâ dintre programele muzicale pentru a merge, în același restaurant, să întrețină atmosfera la o altă petrecere.

ADVERTISEMENT

Din acel moment, femeia s-a enervat. S-a năpustit asupra solistului și a formației sale, a spart un microfon în valoare de 2500 de euro și după cum Culiță Sterp a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță, părea că vrea să-i bată.

Pe de altă parte, Culiță Sterp a primit mai multe critici din partea publicului, care au spus că nu a procedat corect și nu trebuie să cânte la două evenimente simultan, astfel că el a oferit mai multe explicații.

ADVERTISEMENT

„Doamna ar fi vrut să mă cumpere pentru ea, să mă cumpere cu totul. Atunci ar fi trebuit să-mi cumpere și timpul liber, așa ar fi trebuit dacă ar fi vrut să cânt doar pentru ea.

Problema e că noi trebuia să mergem acolo de sâmbăta și ea a vrut să mergem de joia. Și mi-am mai luat vinerea o cântare la un club acolo și era foarte nervoasă că am luat o cântare pe banii ei.

ADVERTISEMENT

E logic că dacă mă chemi doar pentru tine trebuie să plătești cazarea și biletele de avion pentru că așa ne-am înțeles”, a povestit Culiță Sterp la Pro TV.

Ce nu s-a văzut în imaginile devenite virale pe TikTok: „ Oamenii nu știu”

Culiță Sterp a mărturisit că motivul pentru care a fost primul care a făcut publice imaginile a fost că și-a dorit ca oamenii să știe exact cum au stat lucrurile.

ADVERTISEMENT

Artistul nu și-a primit banii pe contract, astfel că este decis să meargă în instanță. Mai mult, glumește și spune că „femeia în verde” îl voia doar pentru ea.

„Eu cred că mă voia pentru ea, nu mă voia pentru botez, de era așa nervoasă. Chestia e că noi suntem oameni, nu trebuie să reacționăm impulsiv. Noi mai aveam de luat bani acolo la botez pentru că noi am luat doar un mic avans, nesemnificativ. Ea voia exclusivitate”, a relatat Culiță Sterp.

Totodată, artistul afirmă că organizatoarea nu i-a permis formației sale nici măcar să-și ia instrumentele, după ce nu a mai vrut ca el și colegii lui să se întoarcă la petrecere. Totuși, Culiță Sterp nu a rămas nici la cel de-al doilea eveniment, pentru a nu crea probleme.

„Mai e încă o chestie, pe care oamenii nu o știu. S-au dus băieții să-și ia instrumentele și i-a scos de acolo. L-a tras pe băiatul meu clarinetul, pe Andrei, l-a tras de mână și l-a înjurat. Îmi pare că n-am prins tortul, că am auzit că era bun”, a spus Culiță Sterp.

Culiță Sterp a fost amenințat

Culiță Sterp a povestit chiar că a fost amenințat. De altfel, s-a plâns de condițiile cu care a fost întâmpinat la eveniment și susține că femeia nu era una cu care s-ar fi putut înțelege cu vorba bună.

„Deja o dădea în amenințări. Nașul de acolo deja spunea că îl cheamă pe ăla, pe ăla. A zis doamna, ‘Stați, că vedeți voi. Vă anulez și biletele de avion și hotelul, tot. Vă scot afară’. Voia să se răzbune pe noi. N-a reușit, că am avut și eu niște prieteni acolo la aeroport. 

Era o doamnă care ea taie, ea spânzură. Eu vedeam, bărbatul ei nu zicea nimic. Ea era cocoșul și găina în casă. Când am ajuns acolo, nu aveam nici măcar masă unde să stăm. Stăteam 20 de oameni, două formații, la o singură masă, mâncam pe rând. Eu n-am văzut așa ceva”, a adăugat artistul.

ADVERTISEMENT
Tags: