Life

Culiță Sterp, gest incredibil pentru o bătrână: “Nu-i venea să creadă ce i s-a întâmplat”

Culiță Sterp a făcut un gest incredibil pentru o bătrână pe care a văzut-o în timp ce se afla în mașină. Cântărețul a povestit totul pe rețelele de socializare.
30.08.2022 | 18:09
Culita Sterp gest incredibil pentru o batrana Nui venea sa creada ce i sa intamplat
Culiță Sterp, gest incredibil pentru o bătrână. Sursa foto: TikTok/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a făcut un gest incredibil pentru o bătrână pe care a văzut-o pe stradă. Cântărețul a povestit totul în mediul online și i-a îndemnat pe fani să procedeze la fel.

Culiță Sterp, gest incredibil pentru o bătrână

Deși acum este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, Culiță Sterp nu uită de unde a plecat. Viața artistului nu a fost întotdeauna ușoară și știe cum este să nu aibă, așa că îi ajută pe alții atunci când are ocazia.

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică de petrecere se afla în mașină, iar pe drum a văzut o bătrână care făcea autostopul. Femeia încerca să ajungă la piață, acolo unde urma să vândă fructe, legume și ouă.

Culiță Sterp a cumpărat marfa bătrânei și i-a spus să meargă înapoi acasă. Mai mult, cântărețul i-a oferit femeii aproape triplu față de suma pe care aceasta o cerea.

ADVERTISEMENT

Artistul a povestit întâmplarea pe rețelele sociale, iar internauții l-au felicitat pentru gestul său.

Culiță Sterp a ținut să menționeze că nu a postat videoclipul pentru a se lăuda, ci pentru a-i îndemna pe oameni să procedeze la fel atunci când văd persoane care își vând produsele.

ADVERTISEMENT

“E ora 8 dimineața, eu tocmai ce mă întorc de la treaba și am găsit o tanti, era pe marginea drumului, făcea cu mâna la ocazie, era cu două plase mari la ea și mergea la piață. (…)

I-am zis: ‘Tanti, nu te mai duce la piață că ți le iau eu pe toate și le duc acasă’. Sunt fericit că am făcut o faptă bună, am început bine de dimineață.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să fac filmarea asta să mă laud, că nu e un motiv, dar vreau să vă îndemn și pe voi și pe toată lumea când mai vedeți oameni din ăștia că mai vând produsele lor nu le dați cât cer ei pe ele, dacă aveți bani dați-le dublu, triplu.

Astea costau un milion jumate, i-am dat patru. Nu-i venea să creadă ce i s-a întâmplat.”, a povestit Culiță Sterp pe TikTok.

@culita_sterp_officialFaceți mai multe comori în cer, nu pe pământ, adică fapte bune!♬ sunet original – Culiţa Sterp

Bătrâna l-a recunoscut pe Culiță Sterp și l-a întrebat dacă a reușit să găsească banii care i-au fost furați din casă.

Aceasta i-a mai spus artistului că l-a urmărit și la Survivor România 2021, acolo unde a fost concurent în echipa Faimoșilor.

Seiful cu banii familiei lui Culiță Sterp, furați din casa artistului

În urmă cu câteva săptămâni, seiful cu banii familiei Sterp a fost furat atunci când nimeni nu era acasă.

Culiță Sterp a anunțat că cel care le oferă o pistă despre cel care ar fi putut fi făptașul va avea o recompensă de 25.000 de euro.

Din păcate, membrii familiei Sterp nu au aflat nici până în ziua de astăzi cine i-a jefuit. Este vorba despre o sumă destul de mare de bani, mai exact de câteva sute de mii de euro.

Cântărețul speră să recupereze măcar o parte din bani. Acesta nu vrea să bage pe nimeni la închisoare, ci doar să recupereze suma furată.

Membrii familiei sunt de părere că cineva cunoscut ar fi intrat în casă pentru a lua banii. Persoanele respective au știut exact locația seifului și l-au scos afară din casă.

Geta Sterp a spus că erau urme de mașină în fața casei familiei. În plus, anchetatorii au găsit un ADN, însă nu se știe exact al cui este. Hoții au mai căutat și prin alte camere din casă deoarece era deranj peste tot.

ADVERTISEMENT
Tags: