Life

Culiță Sterp, încă o faptă neștiută? Artistul, acuzat că ar fi omorât un om după ce a adormit la volan, în 2016

Culiță Sterp e urmărit de greșelile trecutului! Cântărețul de muzică de petrecere ar fi cu un pas în spatele gratiilor pentru o faptă mai veche.
04.12.2022 | 09:53
Culita Sterp inca o fapta nestiuta Artistul acuzat ca ar fi omorat un om dupa ce a adormit la volan in 2016
Culiță Sterp ar fi omorât un om în 2016 după ce adormise la volan. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp pare să fie abonat la instanțele judecătorești! O altă faptă, care ar fi avut loc în 2016, a ieșit la iveală în ceea ce-l privește pe cântărețul de muzică de petrecere, una care s-a lăsat, din nefericire, cu o persoană decedată.

Culiță Sterp și fapta secretă din 2016: ar fi omorât un om, pe șosea, pentru că a adormit la volan

Mai precis, în luna iulie 2016, băiatul mamei Geta Sterp ar fi adormit la volan și ar fi pătruns pe contrasens, lovind o autoutilitară în care se aflau doi bărbați, cel puțin asta susține site-ul Observator.

ADVERTISEMENT

Șoferul scăpase cu viață, însă pasagerul din dreapta nu a avut același noroc. Potrivit sursei menționate, procesul deschis în urma acestei fapte deosebit de grave a durat patru ani, timp în care Culiță ar fi fost supravegheat de polițiști.

Băiatul victimei a făcut câteva declarații despre acel moment cumplit, pentru Observator. „Am primit un apel de la şoferul dubei cu care a fost tata şi a zis că tatăl şi fratele lui Culiţă sunt la Reşiţa, la mine in staţia de autobuz, şi să cobor că ei vor să stea de vorbă cu mine. Am ajuns să discut cu tatăl lui Culiţă, care mi-a zis în felul următor: ce s-a întâmplat, s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Nimic nu îl mai poate aduce pe tatăl tău înapoi, eu sunt conştient de asta, dar hai să ne înţelegem cumva să nu facă copilul meu puşcărie. Şi eu i-am zis, domnule, nu mai e nimic de discutat. Trebuie să plătească pentru ce a făcut şi nu am ce să discut. Și aia a fost tot, am închis telefonul”, sunt declarațiile făcute de fiul bărbatului mort, care scot la iveală cum a încercat tatăl lui Culiță să îngroape cazul.

Băiatul victimei, dezvăluiri în premieră

„Mama mea a tot insistat la casa de avocatură care ne-a reprezentat că vrea şi ea să ia parte la procese. Doamna a spus da, cum să nu, trebuie să facem o cerere. A doua zi după ce a vorbit cu ei a primit un telefon mama mea. Doamnă, s-a încheiat procesul, tot, el a primit 2 ani cu 6 luni cu suspendare”, a mai spus băiatul victimei.

ADVERTISEMENT

Culiță ar fi fost sub supravegherea instanței timp de trei ani, adică până în luna septembrie 2023. Curios este faptul că acesta a putut ieși din țară la cântări în tot acest timp, având în vedere că în cazul unui control judiciar, de cele mai multe ori judecătorii nu dau voie acuzaților să părăsească țara în astfel de situații!