Life

Culiță Sterp, prima imagine cu bebelușul. Ce mesaj emoționant i-a transmis Danielei Iliescu

Culiță Sterp a devenit tată pentru prima oară în urmă cu câteva ore. Fostul concurent de la Survivor România a publicat și o poză cu bebelușul și partenera sa de viață, Daniela Iliescu.
17.06.2021 | 21:37
Culita Sterp prima imagine cu bebelusul Ce mesaj emotionant ia transmis Danielei Iliescu
Culiță Sterp, prima imagine cu bebelușul. Ce mesaj emoționant i-a transmis Danielei Iliescu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere este în culmea fericirii de când a venit pe lume primul său copil, un băiat, care a primit la naștere nota 10. Artistul a vorbit despre cum i s-a schimbat viața.

Fostul Faimos de la Kanal D susține că abia acum a înțeles ce înseamnă fericirea, care stă în persoana unui îngeraș ce cântărește 4 kilograme și măsoară 55 de centimetri.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie Culiță Sterp a postat și o poză cu băiețelul său și al Danielei Iliescu, chiar din sala de nașteri. Solistul nu a uitat să-i transmită un mesaj de-a dreptul emoționant iubitei sale.

Culiță Sterp, tată de băiat. Artistul a publicat prima poză cu bebelușul

Vedeta simte o bucurie uriașă de când a devenit părinte, dovadă că i-a făcut băiețelului și mamei sale o promisiune foarte importantă. Culiță Sterp le-a promis că va face tot ce îi va stă în puteri să le fie bine.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, 17 iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri.

Vă doresc tuturor să le simțiți pentru că vă schimbă viața cu adevărat.❤️ 4 kg și 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă și cea mai iubită mămică din lume!

ADVERTISEMENT

 Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viață frumoasă și să nu vă lipsească nimic!❤️”, este mesajul emoționant transmis de Culiță Sterp după ce a devenit tată.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, în sala de nașteri
Culiță Sterp și Daniela Iliescu, prima poză cu bebelușul. Sursa foto: Instagram.com

Culiță Sterp, totul despre nunta cu Daniela Iliescu

Acum că Culiță Sterp și Daniela Iliescu au devenit părinți, foarte multă lume se întreabă când vor ajunge la altar. Fostul concurent de la Survivor România a dezvăluit că va urma și acest pas, dar nu înainte de botezul celui mic.

ADVERTISEMENT

Artistul se gândește la o cerere în căsătorie frumoasă, pe care iubita sa să nu o uite niciodată. Vedeta își dorește ca totul să iasă perfect, de aceea nu grăbește prea tare lucrurile în acest sens.

De asemenea, cântărețul spune că nu se oprește aici când vine vorba de copii. Culiță Sterp își mai dorește urmași alături de partenera sa de viață, pe care o cunoaște din perioada liceului. Artistul vrea neapărat o fetiță.

„Ne dorim măcar încă unul sau doi copii, sper să ne ajute Dumnezeu să facem și o fetiță, pentru că noi pregătisem un nume foarte frumos pentru ea, nu o să-l dezvălui. Avem pentru fiul meu mai multe nume pe listă, încă nu ne-am hotărât”, a spus Culiță Sterp pentru click.ro.

ADVERTISEMENT