Life

Cum a ajuns Adda de la Te cunosc de undeva să fie difuzată la OTV-ul lui Dan Diaconescu: „N-a ținut de mine”

Adda de la Te cunosc de undeva a devenit extrem de populară cu muzica ei pe vremea OTV-ului lui Dan Diaconescu. Cum s-a întâmplat?
05.04.2023 | 12:00
Cum a ajuns Adda de la Te cunosc de undeva sa fie difuzata la OTVul lui Dan Diaconescu Na tinut de mine
Cântăreața Adda, concurentă la Te cunosc de undeva, difuzată în trecut la OTV-ul lui Dan Diaconescu. Foto: Instagram/ OTV
ADVERTISEMENT

Adda a vorbit despre participarea la Te cunosc de undeva, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru FANATIK, dar și despre perioada în care făcea furori la OTV, când era doar o puștoaică, cu una din melodiile sale.

Adda de la Te cunosc de undeva, difuzată în urmă cu mulți ani la OTV-ul lui Dan Diaconescu. Cântăreața face dezvăluiri despre acea perioadă

Pentru cei care nu își amintesc, în perioada de glorie a OTV-ului lui Dan Diaconescu, una din melodiile Addei a fost difuzată aproape zi de zi ca piesă de fundal la unul din cazurile prezentate de respectivul post tv.

ADVERTISEMENT

Piesa „Minți murdare”, pe care cântăreața Adda o cânta cu Țeastă, a fost asociată de telespectatori cu dispariția unei tinere pe nume Diana Maloș, găsită spânzurată de un copac.

Adda a mărturisit, pentru FANATIK, că ea a aflat destul de târziu că piesa ei rula pe OTV, dar nu a făcut nimic pentru asta. Mai mult, nu are idee nici cine a urcat-o pe YouTube. Adda a aflat de la colegii ei de liceu că muzica ei face furori la OTV.

ADVERTISEMENT

Ce spune Adda despre Te cunosc de undeva. Cum se înțelege cu coechipierul ei, Radu Bucălae: „Zici că suntem frați”

De ce ai acceptat provocarea asta?

–  În primul rând, pentru că mi se pare foarte tare emisiunea. Eu am mai fost într-un sezon, dar acum e diferit formatul și, fiind în pereche, mi s-a părut mai interesant. E foarte mișto.

Cum te înțelegi cu perechea ta din concurs?

–  Foarte bine, deși nu ne cunoșteam. Ne-am cunoscut înainte să începem filmările. Zici că suntem frați, sentimentul ăsta îl am. Totul decurge natural șj mișto.

ADVERTISEMENT

Care e atuul tău în în acest show al transformărilor? Care e secretul tău?

–  Cred că am vocea foarte elastică. Pe partea de voce sper să mă descurc foarte bine.

Adda vrea să intre în pielea lui Amy Winehouse: „Mi-ar plăcea mult”

Deci poți să faci orice voce, jazz, rock?

–  Măi, nu chiar, dar încerc! Cred că mă pricep să și joc puțin. La dans, acolo, mi-e frică… Mă rog, frică poate e mult spus, dar la capitolul coregrafie am niște emoții.  Sunt un pic stângace.

Așadar, o să vedem și latura ta de actriță…

–  Sper, sper să fac tot ce pot mai bine. Sper să fiu stăpână pe situație. Unele personaje se potrivesc și le fac mai bine, altele, nu, dar e normal, până la urmă.

ADVERTISEMENT

Există vreun personaj pe care ai vrea să-l faci?

–  Mi-ar plăcea mult Amy Winehouse. Nu știu dacă ruleta mi-ar da ce îmi doresc.

E vreun jurat față de care ai reticență?

–  Nu, n-am nicio treabă cu nimeni. Noi facem mai mult de show, așa… Toți sunt super oameni, super mișto. E de show!

adda
Adda, participantă la Te cunosc de undeva. Foto: Instagram

Adevărul despre cum a devenit celebră în perioada OTV: „Eu nu știam să mă promovez”

Eu am auzit prima oară de tine de pe vremea când exista OTV. Aveai piesa aia „Minți murdare” pe care a folosit-o Dan Diaconescu la anumite cazuri în emisiune. Mai ții minte ceva din perioada aia? Practic, atunci a auzit multă lume de tine…

–  Aoleo, da! Pur și simplu, a ajuns pe internet. N-am urcat-o eu, era piesa mea, făcută de mine, dar nu am făcut ceva să fie ascultată, adică nu am urcat-o eu pe net. N-a fost intenția mea, plus că eu nu știam să mă promovez în perioada respectivă.  Pur și simplu, s-a viralizat.

Plus că era folosită pentru un caz social, era ceva cu dispariția unei fete…

–  Nu știu asta, adică nu a ținut de mine. Au folosit-o ei, probabil, nu știu de ce. Eu am aflat târziu, mi-au spus colegii de clasă: uite unde se difuzează. Eu eram în liceu atunci. Nici nu știam ce e ăla YouTube.

Boala Lyme a făcut-o mai puternică și mai recunoscătoare: „Asta am învățat”

Ce ai învățat din experiența bolii Lyme, în ce fel te-a schimbat lupta asta?

–  Eu sunt recunoscătoare pentru fiecare zi pe care o trăiesc și mulțumesc că mă trezesc dimineața. Cred că cel mai important e să te bucuri de fiecare zi, că e un dar. E important să fii recunoscător, să ierți, să iubești, să fii bun cu tine și cu ceilalți. Cred că asta am învățat.

Pe plan muzical, cum stă treaba?

–  Chiar acum am lansat o piesă, am foarte multe proiecte. Vreau să fac multă muzică, cam ăsta e scopul.

Pe plan personal, s-au mai schimbat dorințele față de ultima dată când am vorbit?

–  Măi, sincer, nu. În continuare îmi doresc să fiu sănătoasă, să fie toată lumea sănătoasă, să fim fericiți. Altceva nu îmi doresc.

ADVERTISEMENT