Life

Adda, apel pentru toți părinții. Ce a găsit artista în casă: „Stropiți curțile! Verificați-vă copiii”

Adda, apel disperat pentru toți părinții. Ce semnal de alarmă a tras artista după ce a descoperit un adevărat pericol în propria casă.
09.03.2023 | 13:12
Adda apel pentru toti parintii Ce a gasit artista in casa Stropiti curtile Verificativa copiii
Adda, apel pentru toți părinții. Ce a găsit artista în casă. Foto Captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Adda a tras un semnal de alarmă asupra unui lucru potențial periculos pentru oameni. Ce a găsit artista în casă și de ce s-a panicat, de fapt.

Adda, apel pentru toți părinții. Ce a găsit artista în casă

Adda a vrut să avertizeze pe toată lumea cu privire la pericolul din această perioadă, când este sezonul căpușelor. Vedeta a vrut să scrie despre propria experiență.

ADVERTISEMENT

Artista care suferă de boala Lyme a mărturisit că a găsit în pat o căpușă, după ce și-a scos câinii la plimbare. Acestora nu le poate face rău, dar oamenilor da.

Artista s-a speriat foarte tare pentru că din cauza căpușelor se poate face boala Lyme, de care suferă și ea, iar cel mai frică i-a fost pentru copilul ei și pentru soțul său.

ADVERTISEMENT

„Deci tocmai am găsit o căpușa in pat. La o ora după ce am scos câinii afara. Câinii au protecție. Teoretic nu are cum sa-i muște, dar se poate plimba pe ei. Se poate plimba peste tot. Urca si gardul… e groasă.

Asta părea nemâncată. O sa verific toată casa. Fiecare milimetru. Ideea e ca eu nu am cum sa mai pățesc nimic pentru ca deja am Lyme, dar e foarte periculos pentru ceilalți”, a scris cântăreața în mediul online.

ADVERTISEMENT

Adda, sfaturi pentru părinți pentru a nu li se îmbolnăvii copiii

Artista a avut și o serie de sfaturi pentru oameni, în sezonul căpușelor. Astfel, aceasta i-a încurajat pe oameni să își verifice copiii pentru a nu avea căpușe pe ei, inclusiv în păr.

De asemenea, cei care au animale de companie trebuie să le verifice pentru că pot aduce căpușele acasă fără să își dea seama. În cazul în care suntem mușcați de o căpușă, trebuie să mergem la medic să o scoată.

ADVERTISEMENT

„Stropiți curțile!!! Verificați-va copiii în fiecare zi! Inclusiv în cap! Că acolo le place să se înfigă! Dacă aveți animale de companie verificați-le zilnic. Dacă aveți ghinion și va muscă. Nuuu o scoateți singuri! Mergeți la spital să o scoată! Vie!”, a scris artista.

ADVERTISEMENT
Tags: