Life

Cum a ajuns Dan Bittman să fie catalogat drept antivaccinist. “Nu am spus să nu se respecte măsurile de protecție”

Dan Bittman a fost atacat în ultima perioadă de mai multe persoane pentru declarațiile pe care le-a făcut despre pandemie.
02.11.2021 | 08:15
Cum a ajuns Dan Bittman sa fie catalogat drept antivaccinist Nu am spus sa nu se respecte masurile de protectie
ADVERTISEMENT

De mai multe luni, Dan Bittman a făcut mai declarații controversate despre pandemie.

S-a declarat împotriva măsurilor luate de guvern, a participat la proteste și a lansat mișcarea Nu Vreau.

Artistul a ținut totuși să lămurească câteva aspecte. Solistul trupei Holograf a declarat într-o emisiune Tv că a fost catalogat greșit și niciodată nu s-a declarat antivaccinist.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Dan Bittman să fie catalogat drept antivaccinist. “Nu am spus să nu se respecte măsurile de protecție”

Mai multe vedete au arătat cu degetul spre Dan Bittman în ultimele luni. Acesta a făcut tot felul de declarații despre pandemie și despre măsurile de protecție impuse de guvern.  A spus că situația nu este așa cum o prezintă autoritățile și s-a declarat împotriva purtării măști. A fost prezent în luna octombrie și la protestele din București.

Declarațiile făcute de solistul celor de la Holograf au stârnit tot felul de reacții în mediul online și toată lumea l-a catalogat ca antivaccinist. Artistul spune că lucrurile nu stau chiar așa, și că el nu a îndemnat niciodată oamenii să nu se vaccineze.

ADVERTISEMENT

În plus a mărturisit că mereu a respectat măsurile restrictive impuse de guvern.

“Le respect, că cine și cum sunt făcute și așa mai departe, asta e o altă discuție. De fiecare dată sunt cu mască pe față, adică de asta spun, nu sunt împotrivă și nu am spus niciodată să nu se respecte măsurile de protecție”, a mărturisit Dan Bittman în cadrul emisiunii XNS, de la Antena Stars.

Ce a spus Bittman despre declarațiile lui Mihai Bendeac

Mihai Bendeac l-a criticat dur pe cântăreț într-un podcast. Printre altele, actorul a spus că Bittman are o influență foarte mare asupra oamenilor și nu ar trebui să-i îndemne pe aceștia să nu se imunizeze.

ADVERTISEMENT

Solistul trupei Holograf i-a răspuns lui Mihai Bendeac și spune că nu se aștepta să fie criticat în acest fel de cunoscutul actor. Totuși, nu s-a supărat deloc pe acesta, chiar dacă a fost deranjat pentru că a fost numit criminal.

“Nu pot să fiu în mintea lui să înțeleg de ce a spus așa ceva. Eu nu mă pot supăra cu Mihai. Punct.

ADVERTISEMENT

El dacă vrea să o facă, să o facă, nu am nicio problemă. Ieșeam foarte des cu el și Gabi Cotabiță, eram mult”, a mai spus Dan Bittman.

ADVERTISEMENT