Life

Cum a ajuns Florin Piersic Jr. să fie jignit pe rețelele sociale. Are legătură tocmai cu tatăl său

Florin Piersic Jr. a distribuit un mesaj primit de la o persoană care-l urmărește în mediul online. Postarea are legătură cu celebrul său tată, Florin Piersic.
12.06.2022 | 19:26
Cum a ajuns Florin Piersic Jr sa fie jignit pe retelele sociale Are legatura tocmai cu tatal sau
Florin Piersic Jr., deranjat de un mesaj primit în online. Cum a reacționat actorul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Artistul nu are parte numai de aprecierea oamenilor, ci și de lucruri mai puțin plăcute. Cunoscutul actor a fost jignit recent de o internaută și a postat cuvintele primite din partea acesteia direct pe o rețea de socializare.

Florin Piersic Jr., deranjat de un mesaj primit în online. Cum a reacționat actorul

Florin Piersic Jr. este considerat unul dintre cei mai buni actori, dar cu toate astea primește tot felul de reacții neașteptate din partea fanilor. Recent, a fost acuzat că nu se îngrijește, fiind comparat cu tatăl său.

ADVERTISEMENT

Mai exact, o femeie i-a scris că atunci când va ajunge la vârsta celebrului actor, Florin Piersic, cea de 86 de ani, nu va arăta deloc plăcut legat de înfățișare.

„Ți-ai făcut tatăl de rușine pe internet. Ești invidios că la anii pe care îi ai tu, taică-tu arată ca un prinț de frumos, tu în schimb arăți ca muma pădurii. Să dea Dumnezeu să ajungi la anii lui.

ADVERTISEMENT

Cum o să arăți la 86 de ani? Dacă acum arăți ca naiba, la 86 o să arăți ca dracu. Punct și de la capăt băiete”, este mesajul primit de actor pe pagina de Facebook.

Înzestrat cu un simț al umorului extrem de fin și ironic, Florin Piersic Jr. nu a trecut cu vederea mesajul și l-a arătat tuturor celor care-l urmăresc în social media. În plus, a avut și un răspuns pentru fana sa.

ADVERTISEMENT

,,Gânduri bune. Mulțumesc pentru urare”, a scris fiul lui Florin Piersic, care a descris postarea în stilul său propriu.

„Io, Muma Păduri, am loat măcar câtev-a legții de gramaticâ”, a completat artistul, în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic Jr., detalii despre relația cu tatăl său

Florin Piersic Jr. a discutat recent pe marginea relației pe care o are cu tatăl său, mărturisind că între ei există o ruptură. Vedeta a povestit un episod în care l-a vizitat la Cluj-Napoca, dar în care l-a ignorat complet.

„Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relaţie reală. E o relaţie corectă, cumva, dar nu profundă.

Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înţeleg, dar acum…”, a mărturisit actorul în emisiunea Marius Tucă Show.

ADVERTISEMENT