Sport

Cum a ajuns Peluza Nord la Oțelul – U Craiova. Autostrada Soarelui a fost blocată de viscol!

Peluza Nord va fi lângă Universitatea Craiova în deplasarea de la Galați în ciuda ninsorii care le-a dat bătăi de cap și acestora în drumul către Moldova.
26.11.2023 | 18:20
Cum a ajuns Peluza Nord la Otelul  U Craiova Autostrada Soarelui a fost blocata de viscol
Dificultăți și pentru suporteri în deplasarea de la Galați! Au schimbat ruta pentru a ajunge la Oțelul - U Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oțelul – Universitatea Craiova era în pericol de amânare după ninsoarea care a acoperit cu zăpadă stadionul din Moldova încă de la primele ore ale dimineții. Și ultrașii „alb-albaștrilor” au întâmpinat probleme în ceea ce privește deplasarea din Galați, iar FANATIK a aflat că aceștia și-au schimbat și ruta pentru a ajunge la partidă.

Ninsoarea i-a încurcat și pe suporterii Universității Craiova! Când au ajuns la Galați

A fost cod roșu de ninsoare la Galați înaintea confruntării dintre Oțelul și Universitatea Craiova, iar partida chiar a riscat să fie amânată. Totuși, „alb-albaștrii” vor juca împotriva trupei lui Dorinel Munteanu, dar de la 18:30, nu de la 17:30 așa cum era programat inițial.

ADVERTISEMENT

Dacă ora disputării partidei rămânea cea inițială, Universitatea Craiova risca să joace o mare parte din timp fără ultrașii care sunt în drum spre Galați. Din informațiile FANATIK, un autocar cu ultrașii din Peluza Nord s-a deplasat în Moldova pentru a-i susține pe elevii lui Ivailo Petev.

Totuși, drumul suporterilor din Peluza Nord către Galați nu a fost cel mai lin, fiind nevoiți chiar să își schimbe ruta pentru a ajunge la timp. Autostrada Soarelui a fost blocată din cauza ninsorii, iar aceștia au mers prin Buzău pentru a ajunge la stadion.

ADVERTISEMENT

Deoarece zăpada le-a stricat planurile pentru deplasare, suporterii „alb-albaștrilor” vor ajunge și mai târziu la stadion. Din informațiile site-ului nostru, aceștia sunt așteptați să apară cu câteva minute bune înaintea loviturii de start de la partida Oțelul – Universitatea Craiova, însă rămâne de văzut când va veni galeria.

Ivailo Petev vrea victorie cu Oțelul Galați: „Nu suntem slabi, trebuie să fim agresivi”

Ivailo Petev i-a pus gând rău lui Dorinel Munteanu și anunță că își dorește să se întoarcă în Bănie cu cele trei puncte puse în joc. Acesta le-a transmis „alb-albaștrilor” că trebuie să fie agresivi pentru a câștiga partida și are încredere în valoarea lor.

ADVERTISEMENT

„Așteptările mele sunt pentru victorie, întâlnim o echipă foarte echilibrată care foarte greu pierde meciuri, o să avem tot respectul față de ei și din primul minut o să căutăm ceea ce vrem să jucăm și să câștigăm. Depinde doar de noi, trebuie să muncim mult, să jucăm ceea ce vrem să jucăm și fiecare care participă trebuie să dea maxim pentru ca echipa să arate într-un mod foarte bun

„Am încredere în echipa noastră pentru că au arătat o foarte mare dorință pentru îmbunătățire așa că mergem să jucăm și să câștigăm. Nu putem să alegem vremea, trebuie să ne adaptăm. Avantajul Oțelului este că sunt gazde, astea sunt condițiile iar noi trebuie să le acceptăm și să jucăm.

ADVERTISEMENT

Pentru fiecare lucru există o antiforță, ceea ce o să facem nu o să vă spun vouă, dar în orice caz trebuie să fim agresivi. Badelj va lipsi cel puțin 20 de zile de la antrenamente”, a spus Ivailo Petev.

ADVERTISEMENT
2,30 este cota exclusivă Betano pentru meciul Oțelul Galați - Universitatea Craiova la pronosticul „2 solist”