Sport

Imagini de colecție la Galați. Dorinel Munteanu, la lopată alături de suporteri. A dat zăpada pentru ca Oțelul – U Craiova să se joace. Update

A fost luată o decizie finală pentru Oțelul - Universitatea Craiova. Ce se întâmplă cu partida programată inițial duminică, 26 noiembrie, ora 17:30.
26.11.2023 | 15:35
Imagini de colectie la Galati Dorinel Munteanu la lopata alaturi de suporteri A dat zapada pentru ca Otelul  U Craiova sa se joace Update
Imagini de colecție la Galați. Dorinel Munteanu, la lopată alături de suporteri. A dat zăpada pentru ca Oțelul - U Craiova să se joace. Update
ADVERTISEMENT
26-11-2023
13:36

Dorinel Munteanu, la lopată alături de suporteri

Oficialii Oțelului Galați nu concep ca partida de astăzi să fie amânată, astfel că au pus mâna pe lopată, inclusiv antrenorul Dorinel Munteanu sau președintele Marian Brăilescu.

Aceștia, alături de suporterii Oțelului, încearcă să pregătească terenul înainte de meci, în speranța că zăpada și viscolul nu vor amâna partida. ”#Exemplu Președintele Marian Brăilescu și managerul tehnic Dorinel Munteanu, alături de suporteri în lupta cu nămeții de pe stadionul Oțelul. Trebuie sa jucăm astăzi!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Oțelului Galați.

26-11-2023
12:29

Oțelul Galați - U Craiova se joacă la ora anunțată inițial

Deși a nins la Galați, iar stadionul a fost acoperit cu zăpadă, meciul Oțelul – Universitatea Craiova, programat duminică, 26 noiembrie, ora 17:30, va avea loc la ora anunțată inițial. 

Anunțul a fost făcut de Universitatea Craiova pe pagina oficială de Facebook. „În urma discuțiilor avute cu deținătorul drepturilor TV, LPF și oficialii SC Otelul Galati, meciul de astăzi se va disputa!

Luptă, Știința! Suprafața de joc a Arenei ‘Oțelul’ este deja deszăpezită pe jumătate”, a fost anunțul făcut de Universitatea Craiova. 

Fanii gălățenilor au mers la stadion cu aproximativ patru ore înaintea fluierului de start pentru a ajuta la îndepărtarea zăpezii de pe suprafața de joc. 

26-11-2023
10:29

Ninge ca în povești la Galați. Oțelul - U Craiova, în pericol să fie amânat

Au apărut imagini noi pe rețelele de socializare cu ninsoarea de la Galați. Cu aproximativ 5 ore înaintea fluierului de start al meciului Oțelul – Universitatea Craiova, stadionul este acoperit cu zăpadă, iar vântul continuă să bată cu putere.

Totodată, ninge abundent și este greu de crezut că stadionul se va prezenta în condiții optime la ora de start a meciului. Galațiul urmează să iasă din Codul Roșu de viscol și ninsoare începând cu ora 16:00.

 

Meciul Oțelul Galați – Universitatea Craiova urma să aibă loc duminică, 26 noiembrie, ora 17:30, în cadrul etapei cu numărul 17 din SuperLiga. Duelul ar putea fi amânat din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Oțelul – U Craiova ar putea fi amânat din cauza condițiilor meteo! Anunțul făcut de gălățeni

Anunțul a fost făcut de echipa gazdă pe pagina oficială de Facebook. Viscolește permanent la Galați, iar prognoza meteo continuă să fie nefavorabilă pentru disputarea meciului. Oficialii vor monitoriza în detaliu evoluția vremii și urmează să fie luată o decizie în timp util.

ADVERTISEMENT

„Ținând cont de situația cauzată deja de viscol, dar și de prognoza meteo nefavorabilă desfășurării în deplină siguranță a meciului SC Oțelul Galați – Universitatea Craiova, programat astăzi, la ora 17.30, pe stadionul Oțelul, oficialii au decis să monitorizeze evoluția vremii și să aștepte încetarea viscolului.

Prioritatea principală este siguranța tuturor participanților la eveniment, jucători, oficiali și suporteri. Astfel, în funcție de condițiile meteorologice și de evaluarea riscurilor asociate, va fi luată o decizie finală cu privire la disputarea partidei.

ADVERTISEMENT

„Instalația de încălzire a suprafeței a fost pornită încă de ieri”

Menționăm că instalația de încălzire a suprafeței de joc a fost pornită încă de ieri și vom interveni când condițiile meteo ne vor permite.

În acest sens, vom menține permanent contactul cu suporterii prin intermediul canalelor oficiale de comunicare ale clubului”, se arată în comunicatul celor de la Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

Sud-estul României este afectat în acest weekend de un ciclon mediteraneean, iar meteorologii au anunțat ninsori puternice și viscol, inclusiv în zona Galațiului. Ploile s-au transformat în lapoviță și ninsoare, iar județul Galați se află cel puțin până la ora 16:00 sub Cod Roșu de viscol, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

„Duminică dimineață, cu o probabilitate foarte mare, casele vor fi îngropate în troiene de zăpadă, iar drumurile vor fi blocate. Este recomandat să aveți destulă hrană și apă în casă pentru 3-5 zile, cât va dura acest episod hibernal.

ADVERTISEMENT

Şi rețeaua electrică ar putea cădea. Nu va fi un viscol obișnuit, ci unul care face parte dintr-o serie de evenimente violente ce țin de noua ordine climatică”, a declarat activistul de mediu Gabriel Păun pe pagina de facebook.

ADVERTISEMENT