Life

Cum a ajuns să arate Marilyn Manson la 53 de ani! Nu l-ai recunoaște pe stradă dacă treci pe lângă el

Marilyn Manson, de nerecunoscut la 53 de ani! Artistul a ieșit în oraș cu soția lui mult mai tânără, dar apariția lui nu a fost deloc una obișnuită pentru el, vizibil schimbat.
12.08.2022 | 17:36
Cum a ajuns sa arate Marilyn Manson la 53 de ani Nu lai recunoaste pe strada daca treci pe langa el
Marilyn Manson, de nerecunoscut! Cum arată starul rock la 53 de ani. foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Marilyn Manson, de nerecunoscut! Cum arată starul rock într-una dintre ieșirile sale rare în public, după ce a fost dat în judecată de trei femei care susțin că le-a abuzat sexual.

Marilyn Manson, de nerecunoscut! Cum arată starul rock la 53 de ani

Artistul în vârstă de 53 de ani arată de nerecunoscut. Acesta a ieșit cu soția lui mai tânără în oraș, dar Marilyn Manson era vizibil schimbat, cu kilograme în plus.

ADVERTISEMENT

Pentru această ieșire în oraș, Marilyn Manson a ales o ținută complet neagră, care îi acoperea tot corpul. Acesta a renunțat la machiajul ochilor tipic pentru el, fără de care nu apare pe covoarele roșii.

Cântărețul rock a îmbrăcat niște pantaloni largi, de culoare neagră, un tricou și o haină lungă până la genunchi, de aceeași culoare.

ADVERTISEMENT

Partenera lui în vârstă de 37 de ani a optat pentru o pată de culoare, fiind îmbrăcată într-o rochie verde, alături de un cardigan negru și niște cizme. Lindsay Usich a asortat întreaga ținută cu o geantă scumpă, marcă Chanel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝑗𝑒𝑛𝑛𝑦 (@jenx202)

Marilyn Manson, procese intentate de trei femei diferite. De ce este acuzat

Apariția lui Marilyn Manson vine în contextul în care cântărețul este acuzat de trei femei diferite că le-a abuzat.

ADVERTISEMENT

Este vorba, mai precis, despre actrița din Game of Thrones Esmé Bianco, modelul Ashley Morgan Smithine și o femeie necunoscută.

La rândul său, și actorul a intentat un proces fostei sale iubite, Evan Rachel Wood pentru defăimare.

ADVERTISEMENT

Un alt proces care a fost intentat de fosta asistentă a superstarului a fost respins de un judecător al Curții Superioare din Los Angeles în luna mai.

Ashley Walters, fosta asistentă a cântărețului, în vârstă de 37 de ani a făcut numeroase acuzații la adresa lui Marilyn Manson și susținut că a suferit abuzuri “îngrozitoare”.

În declarațiile ei, femeia spunea că a fost abuzată sexual, fizic și psihologic în vremea când era angajata starului rock.

Aceasta a spus că a fost obligată să ia cocaină pentru a sta trează, a fost biciuită și obligată să stea în picioare timp de douăsprezece ore.

ADVERTISEMENT
Tags: