Life

Cum a ajuns Toni Grecu de la Divertis să se mute din blocul în care locuia, din cauza Laurei Andreșan. “Nu puteam să dorm”

Invitat în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", Toni Grecu a făcut dezvăluiri inedite din viața sa. Comediantul a vorbit și despre conflictul pe care l-a avut cu Laura Andreșan.
21.02.2022 | 10:33
Cum a ajuns Toni Grecu de la Divertis sa se mute din blocul in care locuia din cauza Laurei Andresan Nu puteam sa dorm
Cum a ajuns Toni Grecu de la Divertis să se mute din blocul în care locuia, din cauza Laurei Andreșan
ADVERTISEMENT

Toni Grecu a fost invitat în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” și a făcut dezvăluiri savuroase despre viața sa.

Umoristul a povestit un episod pe care nu îl va uita niciodată.

A fost nevoit să se mute din apartamentul în care locuia din cauza Laurei Andreșan.

Cum a ajuns Toni Grecu de la Divertis să se mute din blocul în care locuia, din cauza Laurei Andreșan. “Nu puteam să dorm”

Toni Grecu a acceptat provocarea cunoscutei prezentatoare Denise Rifai și a răspuns cât mai sincer la întrebările care i-au fost puse. Comediantul a făcut mai multe dezvăluiri inedite despre familie și carieră.

ADVERTISEMENT

Acesta a vorbit despre o întâmplare pe care nu o va uita niciodată. A locuit în același bloc cu Laura Andreșan, dar a fost obligat să se mute din cauza zgomotelor pe care le făcea aceasta.

Toni Grecu a avut mai multe discuții cu Laura Andreșan, însă acestea nu au avut niciun rezultat. Așa că, în anul 2007, și-a vândut locuința și s-a mutat.

ADVERTISEMENT

“Mă deranja, că nu mă lasă să dorm. Nu am nimic cu oamenii care se iubesc, dar nu deasupra mea că nu am nicio vină să asist la aspecte sexuale nocturne care depășesc bariera fonică suportabilă.

Cred că blocul era construit greșit și îmi cer scuze, pentru că am avut la momentul respectiv o discuție mai aprinsă cu persoana în cauza.

ADVERTISEMENT

Cred că asta e viața, sunt momente în care trebuie să-ți ceri iertare, că găsești adevăratul motiv. Blocul era de vină, cu niște planșee subțiri prin care auzeai tot”, a povestit Toni Grecu în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. 

De-a lungul timpului, comediantul a mai avut probleme și cu alți vecini.

“De fiecare dată când m-am mutat am făcut-o din cauza vecinilor de deasupra”, a mai spus Toni Grecu.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu grupul Divertis

Umoristul a vorbit și despre destrămarea celebrului grup Divertis. La vremea respectivă, Doru Antonesi arăta cu degetul spre Toni Grecu, pe care îl considera principalul vinovat pentru tot ce s-a întâmplat.

“Nu contează nimic din poveștile cine a plecat, de ce a plecat. Regret că nu am mai performat… cumva patinam, nu mai scoteam nimic, contextul nu mă mai ajuta în niciun fel.

Am simțit nevoia să deschid o fereastră și să ies în lume. Așa i-a fost momentul și așa i-a fost destinul. Ca în orice căsnicie, dacă la un moment dat vezi că nu prea mai ai cine știe ce satisfacții din treaba asta, mai bine îți vezi de cale.

Un lucru este clar, nu am niciun fel de resentimente față de nimeni și niciun fel de critici nimănui”, a mai spus Toni Grecu la Kanal D.

ADVERTISEMENT