Life

Cum a ajutat-o Salman Khan pe Iulia Vântur în carieră: “A fost o adevărată muncă”

Iulia Vântur a povestit cum a fost ajutară de Salman Khan în carieră. Fosta prezentatoare TV trăiește de ani buni în India, acolo unde are succes în lumea Bollywood-ului.
08.08.2022 | 11:13
Cum a ajutato Salman Khan pe Iulia Vantur in cariera A fost o adevarata munca
Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan în carieră. Sursa foto: Intstagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a vorbit despre relația cu Salman Khan, dar și despre cum a ajutat-o acesta în cariera la Bollywood.

Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan în carieră

Fosta prezentatoare TV locuiește de ani buni în India, dar spune că în ultimul an s-a bucurat cel mai mult de tot ce a realizat până acum.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur este recunoscătoare pentru acest succes și simte că trebuie să dea și mai mult de acum încolo.

Vedeta recunoaște că Salman Khan este cel care i-a făcut “introducerea” și că a fost nevoită să se prezinte la același nivel profesional ca al său pentru a nu dezamăgi.

ADVERTISEMENT

Faptul că a fost îndrumată de actualul ei partener a ajutat-o foarte mult pe vedetă. Salman Khan este cel care a susținut-o de la început atunci când i-a descoperit talentul.

În acel moment, vedeta a știut că trebuie să muncească și să-și pună în valoare acest talent.

ADVERTISEMENT

“Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat.

Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine.

ADVERTISEMENT

El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India.

Abia când mi s-a spus ‘ai un dar frumos, special… nu-l ignora!’, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu.

Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea.”, a declarat Iulia Vântur pentru revista VIVA.

Totodată, Salman Khan este cel care îi dă sfaturi Iuliei Vântur atunci când vine vorba despre carieră, după cum a dezvăluit actrița în cadrul aceluiași interviu.

Ce spune Iulia Vântur despre Salman Khan

Iulia Vântur are de spus numai cuvinte de laudă despre partenerul ei.

Fosta prezentatoare de la Pro TV spune despre renumitul actor de la Bollywood că este foarte muncitor și implicat în ceea ce face, având o experiență de peste 30 de ani în lumea filmului. Salman Khan reprezintă un adevărat exemplu pentru ea.

“Pare foarte relaxat pentru că își știe jobul foarte bine, însă, dacă ajungi să îl cunoști, știi că el creează mereu ceva nou.

Este foarte atent la detalii și are talentul de a te face să-ți dorești să devii și tu, la rândul tău, cea mai mai bună versiune a ta, tocmai prin puterea exemplului.”, a adăugat ea.

Vedeta a vorbit și despre o posibilă căsătorie cu actualul său iubit. Iulia Vântur nu ține neapărat să facă acest pas în relația ei, considerând că nu este ceva necesar.

În schimb, actrița și cântăreața își dorește să devină mamă, dar la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT