Life

Cum a apărut Irina Loghin pe scenă la 83 de ani. Ce a făcut artista de Ziua Națională

Cum a apărut pe scenă Irina Loghin. Artista în vârstă de 83 de ani este foarte activă și a participat la un concert de Ziua Națională.
02.12.2022 | 19:22
Cum a aparut Irina Loghin pe scena la 83 de ani Ce a facut artista de Ziua Nationala
Cum a apărut Irina Loghin pe scenă la 83 de ani. Ce a făcut artista de Ziua Națională. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cum a apărut Irina Loghin pe scenă la 83 de ani, chiar de Ziua Națională. Artista nu renunță la cântat chiar și la această vârstă onorabilă.

Cum a apărut Irina Loghin pe scenă la 83 de ani

Irina Loghin a fost prezentă la un spectacol de Ziua Națională a României la Sibiu, unde a încântat publicul cu câteva dintre piesele sale.

ADVERTISEMENT

Artista a apărut foarte vioaie și fericită să fie pe scenă într-o zi așa importantă. Îmbrăcată în portul tradițional, artista i-a încântat pe sibieni vreme de câteva minute și a plecat în aplauzele acestora.

Artista a mărturisit pentru Playtech că ziua de 1 Decembrie a fost mereu una specială pentru ea, de care s-a bucurat mult.

ADVERTISEMENT

„Dacă am vreun spectacol, merg la el. Anul acesta, spre exemplu, m-ați prins la Sibiu. Pregătim un spectacol festiv împreună cu `Junii Sibiului`. În rest, nu am preferințe anume, gastronomice sau de altă natură.

Ziua Națională a fost mereu pentru mine un prilej de bucurie. Și asta, nu de azi, de ieri, de multă vreme. Mi-a plăcut mereu această zi, indiferent de vremurile pe care le-am prins, fiindcă conține un iz aparte de bucurie”, a povestit artista pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut Irina Loghin de 1 Decembrie. La ce obicei nu renunță indiferent de zi

Irina Loghin s-a aflat la Sibiu de Ziua Națională, de unde a plecat în București pentru a cânta alături de Fuego.

Artista a povestit că indiferent de cât de ocupată este, nu renunță niciodată la un obicei pe care îl are de zeci de ani.

ADVERTISEMENT

Irina Loghin a dezvăluit unul dintre secretele sale de la vârsta de 83 de ani și a spus că îi place să se plimbe mereu în natură.

„Și de Ziua Națională, și în oricare altă zi, mi-am păstrat obiceiul de a mă plimba. Prin parc sau dacă nu am niciun parc prin apropiere, așa cum se întâmplă la Sibiu, prin pădurice, că de-astea sunt multe prin zonă”, a spus artista.

ADVERTISEMENT