Life

Cum a apărut Lorelei Bratu de la Asia Express la un eveniment monden. Concurenta a purtat o ținută transparentă

Lorelei Bratu de la Asia Express a apărut într-o ținută transparentă la un eveniment monden.
23.09.2021 | 18:52
Cum a apărut Lorelei Bratu de la Asia Express la un eveniment monden. Concurenta a purtat o ținută transparentă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lorelei Bratu de la Asia Express a îmbrăcat o ținută transparentă la un eveniment monden. Fotomodelul a apărut la ELLE New Media Awards 2021 seara trecută, unde a purtat o salopetă transparentă și mulată.

Concurenta și coechipiera lui Mihai Zarug din cadrul reality show-ului de la Antena 1 s-a lăsat fotografiată în diverse ipostaze. Modelul plus-size a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cum a apărut Lorelei Bratu de la Asia Express la un eveniment monden. Concurenta a purtat o ținută transparentă

Lorelei Bratu de la Asia Express a purtat o ținută transparentă și mulată la un eveniment monden. Vedeta a făcut publice câteva imagini cu salopeta neagră pe care a îmbrăcat-o seara trecută.

Șatena face echipă cu Zarug la Antena 1, iar cei doi au câștigat rapid simpatia telespectatorilor. Replicile lor savuroase au stârnit râsul celor de acasă încă de la primele ediții ale show-ului.

ADVERTISEMENT
Lorelei Bratu de la Asia Express
Lorelei Bratu de la Asia Express s-a îmbrăcat într-o ținută transparentă la un eveniment. Sursa foto: Instagram

Lorelei Bratu este cel mai cunoscut model plus-size din România și are peste 25.000 de urmăritori pe contul de Instagram, acolo unde postează zilnic.

Tânăra de 34 de ani este și body activist și militează pentru ca femeile să-și accepte formele, indiferent de numărul de kilograme pe care îl au acestea. Lorelei încearcă să le inspire pe femei să se iubească așa cum sunt și să nu mai

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lorelei Bratu (@loreleibratu)

Vedeta a povestit, la un moment dat, că a întâmpina dificultăți din cauza greutății sale.

„Am fost întotdeauna catalogată drept fetița aia cu chip frumos, dar ce păcat că e cam grasă”, spunea Lorelei acum câțiva ani, potrivit viva.ro.

În afară de modelling, Lorelei are și o agenție de PR pentru creatorii de conținut, de peste cinci ani. Împreună cu echipa ei, concurenta de la Asia Express 4 creează campanii pentru influencerii care se ocupă de lifestyle și fashion.

ADVERTISEMENT

Lorelei Bratu, despre participarea la Asia Express

Lorelei Bratu face echipă cu Mihai Zarug în cel de-al patrulea sezon Asia Express. Modelul știa că participarea la o astfel de emisiune reprezintă o provocare, dar a acceptat-o și a decis să o trateze cu mult umor.

„În general, iau viața cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant ‘da’ la o vacanţă prelungită pe banii altora.

Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situație.

Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. De vis va fi!”, a declarat Lorelei Bratu înainte de plecarea pe Drumul Împăraților.

ADVERTISEMENT
Tags: