Life

Pepe, vedeta de la Te Cunosc de Undeva, face dezvăluiri fierbinți despre soția lui! Ce spune despre show

Pepe, prezentatorul Te Cunosc de Undeva, a vorbit despre show, despre noutățile din acest sezon, dar și despre relația cu actuala soție comparativ cu fosta, cu Raluca.
31.03.2023 | 11:33
Pepe vedeta de la Te Cunosc de Undeva face dezvaluiri fierbinti despre sotia lui Ce spune despre show
Pepe, prezentatorul Te cunosc de Undeva, dezvăluiri fierbinți despre show și despre soția lui / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pepe a fost, de-a lungul celor 19 sezoane, și concurent, și jurat, și prezentator pentru Te Cunosc de Undeva. Acum, în exclusivitate pentru FANATIK, face dezvăluiri fierbinți din culise. Dar nu ocolește subiecte delicate, cele despre care nu a mai vorbit, legate de familie și relația cu fosta soție.

Pepe de la Te Cunosc de Undeva: ”Cea mai mare surpriză a sezonului este Mihai Petre”

Pepe de la Te Cunosc de Undeva este pregătit deja să apară ”pe sticlă” în prima ediție a sezonului 19 al show-ului. În exclusivitate pentru FANATIK, el a făcut o serie de dezvăluiri din culisele emisiunii și ne-a spus cum diferă poziția pe care o are față de trecut.

ADVERTISEMENT

”Cumva, că sunt prezentator face parte tot din proiect. E un rol, dar tot la Te Cunosc de Undeva. Știu proiectul pe de rost, iar de când sunt prezentator îmi place foarte mult pentru că sunt pe scenă. Acolo îmi place, pe scenă, indiferent de rol.

E frumos, dar diferit, e o altă poziție în ”teren”. Sunt un fel de căpitan de echipă. Dar lucrurile se întâmplă așa pentru că am confirmat de-a lungul anilor. Totdeauna am fost pe podium când am concurat, am câștigat de două ori, consecutiv, iar asta mi-a adus și respectul celor din producție și al telespectatorilor”, ne-a spus, în exclusivitate, Pepe.

CLIPUL ZILEI LA FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

De asemenea, recunoaște vedeta show-ului de la Antena 1, îi ajută cum poate pe concurenți. ”Le dau sfaturi concurenților. Și direct, și pe șestache. Nu neapărat sfaturi, dar încerc să le insuflu încredere în ei. Simt mulțumirea lor apoi, mai ales că e nevoie. Știu și eu ce înseamnă un sfat bun, atunci, chiar înainte de a urca în lift.”, ne-a mai spus Pepe.

În altă ordine de idei, cum filmările de până acum acoperă doar câteva ediții, Pepe nu și-a făcut încă o impresia asupra favoriților. Dar, recunoaște el, supriza de la Te Cunosc de  Undeva este, cu adevărat, Mihai Petre.

ADVERTISEMENT

”Cea mai mare surpriză a sezonului este, o spun sincer, Mihai Petre. Pentru că e jurat nou. Se descurcă fenomenal, cred că duce orice show. Mihai Petre e juratul suprem, nu am altceva ce să spun”, ne-a mai spus Pepe.

Pepe, prezentatorul Te Cunosc de Undeva, dezvăluiri fierbinți din intimitate

Ocupat până peste cap, cu filmări, cu concerte, cu apariții publice și alte evenimente, Pepe are timp și ce… casă. Ba chiar, spune el, este mai fericit ca niciodată. Iar când vorbește despre Yasmine, actuala lui parteneră de viață, i se luminează fața.

ADVERTISEMENT

”Am liniște și echilibru acasă. Soția mă înțelege, toți copiii mă înțeleg. Am casa plină în permanență. Eu sunt motorul, până la urmă, în casă. Eu plec la concerte, eu susțin financiar tot, eu am grijă să nu lipsească nimic, nimănui. Iar eu, oricât aș fi de obosit când vin acasă, dacă băiatul plânge, mă ocup de el. Dacă nu am apucat să adorm, mă ridic, îi fac laptele. Dacă adorm, nu mă mai lasă soția”, spune Pepe, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Iar când a fost rugat să o descrie pe Yasmine, în intimitate, Pepe a făcut-o. Dar nu în două cuvinte. Nu s-ar mai fi oprit din vorbit, semn că relația lor curge perfect. ”Soția mea este echilibrul și norocul meu. Să găsești o femeie atât de frumoasă, de tânără…

Și să te respecte și să te iubească și să îți iubească și copiii pe care îi ai din altă relație, cumva, e foarte greu. Mie mi se pare că pe mine mă iubește Dumnezeu foarte mult.

Și, într-adevăr, cred că de asta am avut atât de multe încercări în viață. Ca acum să mă pot bucura, pe bune, de ceea ce am. Nu pot să o caracterizez pe ea într-un cuvânt, o frază, ceva… Cert e că eu sunt norocos că o am”, ne-a mai spus Pepe.

Pepe, la ora adevărului! Cum și-a cunoscut soția?

Pepe are 48 de ani. Yamine doar 28. Dar diferența de vârstă nu este un impediment în relația lor. Ba chiar, am putea spune, cazul lor e mai special, pentru că cei 15 ani diferență s-au concretizat ca un liant pentru căsnicia lor.

”O cunosc de când avea 7 ani. Era vecină cu familia mea, dar era mai mică decât mine cu mult. Era un copil… Dar ne-am împrietenit și am stat de vorbă mai serios după ce am divorțat. Sincer, nu credeam că putem forma un cuplu și nici nu luasem în calcul asta. Iar în momentul în care am considerat că e posibil, nu-mi ardea de așa ceva. Am stat de vorbă ca prieteni. Dacă nu ne-am fi cunoscut de dinainte nu am fi fost acum împreună.

Am fost invitat la ziua ei de naștere. Acolo am avut ocazia să vorbim mai mult. Și atunci am apărut și în ziare. Ne-am asumat-o din prima, chiar ție ți-am confirmat-o. Adevărul că nu aveai cum să nu pui ochii pe ea. Dsar nu credeam, nu știam că e atât de ce trebuie. Oricum, noi am luat-o treptat, nu ne-am aruncat în relație”, ne-a mai spus Pepe, în exclusivitate.

Ce spune Pepe despre Raluca

Pepe și cea de-a doua lui soție, Raluca Pastramă, au divorțat surprinzător după ce, de-a lungul anilor, au devenit, de două ori, părinți. Acum, fiecare și-a refăcut viața și mai au câte un copil dintr-o altă relație. Când vine vorba de Raluca, Pepe ne-a dezvăluit că au o relație civilizată.

”Cu Raluca… e despre copii. Cu respect, despre copii, fiecare cu familia lui. Vorbim doar ”tehnic”, simplu și puțin. Nu avem ce… Mai mult prin SMS-uri, uneori la telefon dacă e nevoie. Ce mai fac copii, mai sunt probleme la școală sau alte chestiuni.

Dar nu e nimic încordat între noi. Știu că așa pare, dar nu e nimic rău între noi. Nu suntem prieteni, să ieșim… Dar dacă așa e civilizat și dacă Raluca și-ar dori, eu nu aș avea nicio problemă, eu și soția mea suntem deschiși. Dar ea e cu relația ei, cu familia ei, eu cu a mea. Și nu cred că e confortabil nici pentru ea…”, a mai spus Pepe, prezentatorul Te Cunosc de Undeva, pentru FANATIK.

VIDEO. Viktor Orban a vrut să-i pupe mâna Maiei Sandu. Reacția președintei Republicii...
VIDEO. Viktor Orban a vrut să-i pupe mâna Maiei Sandu. Reacția președintei Republicii Moldova
Claudiu Răducanu, dat în judecată de băiatul lui! Decizia instanței, total surprinzătoare
Claudiu Răducanu, dat în judecată de băiatul lui! Decizia instanței, total surprinzătoare
Colţul de Paradis aflat la doar o oră de zbor de România. Preţul...
Colţul de Paradis aflat la doar o oră de zbor de România. Preţul unui sejur pe insula care a vrăjit-o şi pe prinţesa Diana
Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu! Se judecă cu fiul lui,...
Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu! Se judecă cu fiul lui, după o mărire cu 11 lei a pensiei alimentare
Povestea sufletului „umblător” din Foișorul de Foc. Ce s-ar întâmpla în fiecare lună,...
Povestea sufletului „umblător” din Foișorul de Foc. Ce s-ar întâmpla în fiecare lună, în data de 9, la ora 23:30
Ce este curățarea suedeză a morții. Cum te poate ajuta metoda să elimini...
Ce este curățarea suedeză a morții. Cum te poate ajuta metoda să elimini stresul
|GALERIE FOTO. O profesoară sexy concediată pentru postările de pe OnlyFans face chetă...
|GALERIE FOTO. O profesoară sexy concediată pentru postările de pe OnlyFans face chetă ca să-și plătească avocatul. „Aproape fiecare profesor are o a doua slujbă”
Cum e numită România de presa străină, după vizita regelui Charles: „ţară săracă...
Cum e numită România de presa străină, după vizita regelui Charles: „ţară săracă şi coruptă”
Ioana Tufaru se plânge de ani buni de lipsa banilor. Merge, însă, anual...
Ioana Tufaru se plânge de ani buni de lipsa banilor. Merge, însă, anual la mare. Fiica Andei Călugăreanu a dezvăluit cât cheltuie
Cea mai detestată zodie. Nativii sunt „manipulatori”, „infideli” și „nesuferiți”, printre altele
Cea mai detestată zodie. Nativii sunt „manipulatori”, „infideli” și „nesuferiți”, printre altele
Românca vedetă pentru adulți care a făcut furori cu felul în care prepară...
Românca vedetă pentru adulți care a făcut furori cu felul în care prepară cocktailurile | GALERIE FOTO Fanii au taxat-o: „Ce poți face pentru bani... uimitor" --
Informația momentului pentru cei NĂSCUȚI ÎNAINTE DE 1978! Anunțul a fost făcut chiar...
Informația momentului pentru cei NĂSCUȚI ÎNAINTE DE 1978! Anunțul a fost făcut chiar acum: Au șanse reduse...
Sexy Leana Ceaușescu. Imagini nemaivăzute cu Elena Ceaușescu în ipostaze sexy!
Sexy Leana Ceaușescu. Imagini nemaivăzute cu Elena Ceaușescu în ipostaze sexy!