Life

Cum a cheltuit Liviu Vârciu toți banii pe care i-a câștigat pe vremea trupei L.A. “Făceam 10.000 $ doar lunea”

Liviu Vârciu este unul dintre dintre cei mai apreciați artiști. Muncește extrem de mult pentru fiecare bănuț, dar nu la fel se întâmpla pe vremea când cânta în trupa L.A.
18.10.2021 | 17:55
Cum a cheltuit Liviu Varciu toti banii pe care ia castigat pe vremea trupei LA Faceam 10000  doar lunea
Cum a cheltuit Liviu Vârciu toți banii pe care i-a câștigat pe vremea trupei L.A. "Făceam 10.000 doar lunea"
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. De-a lungul timpului a fost implicat într-o mulțime de proiecte, dar este mereu nostalgic când își aduce aminte de trupa L.A.

Trupa s-a înființat în anul 1998 și a avut un succes răsunător.  Liviu Vârciu recunoaște că și veniturile au fost pe măsură, dar nu s-a ales cu mare lucru.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a povestit în emisunea lui Pepe, “Bar Online” că a câștigat zeci de mii de dolari, dar nu știe pe ce i-a cheltuit.

Cum a cheltuit Liviu Vârciu toți banii pe care i-a câștigat pe vremea trupei L.A. “Făceam 10.000 $ doar lunea”

L.A a fost una dintre cele mai de succes trupe din România. Piesele interpretate de Liviu Vârciu, Aurelian Ciocan, și Adrian Zainea au prins imediat. Zeci de fani fredonau melodii precum Ochii tăi sau Femeia. Câștigurile nu au întârziat nici ele să apară. Vârciu a recunoscut că a câștigat o mulțime de bani, dar nu s-a ales cu mare lucru.

ADVERTISEMENT

“În 2005 nu aveam 200 de dolari să-mi plătesc chiria în Tineretului. (…) Și veneam de la L.A. cu care făceam 10.000 de dolari pe zi. Nu știu ce am făcut cu bani, nici ceilalți băieți. Eu nu mai am nimic la Constanța. Dacă mă duc acum acolo, stau la hotel.

Puteam să cumpăr tot Năvodariul, era un dolar și 10 cenți metrul pătrat. Eu făceam 10.000 de dolari doar lunea cu L.A. Apoi, m-a sunat Joey Dalvare, impresarul, să mă întrebe dacă nu vreau să joc în serialul «Secretul Mariei». Așa am ajuns în televiziune”, a spus Liviu Vârciu în emisiunea lui Pepe. 

ADVERTISEMENT

Câți bani a luat Vârciu pentru primul album

De-a lungul timpului, artistul a fost implicat în zeci de proiecte, dar mereu este nostalgic atunci când își aduce aminte de trupa L.A. Vârciu a povestit că pentru primul album lansat, Femeia, nu a luat niciun ban. Și-a dorit doar ca pe copertă să apară chipul său. Albumul s-a vândut la vremea respectivă în 865.000 de exemplare, un record absolut.

“Eu l-am dat cadou. Și am zis: bă, dacă-mi pui poză pe copertă, eu nu vreau nimic. Și el mi-a zis: îți fac și CD-ul color. A fost primul CD color din România. Am vrut să mă văd color, galben cum eram. Mi-a dat cadou o ladă de gin și o ladă de ulei.

ADVERTISEMENT

Albumul s-a vândut în 865.000 de exemplare, pe acte, noi nu știm cât au vândut fără acte.

S-au luat 2 dolari pe bucată, iar asta înseamnă un milion șase sute de mii de dolari. Atât s-a câștigat pe album, pe acte. Eu l-am dat gratis pe o ladă de gin și că m-a făcut color.

Apoi, mi-a dat 5.000 de euro să mă duc într-o vacanță. Eu nu știam, fraților, nimic pe vremea aia. Părinții noștri nu au avut posibilități, am fost săraci”, a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT