Fotbal intern

Cum a comentat Gigi Becali demisia lui Helmuth Duckadam: “Ce să fac cu legendele dacă intru în faliment? Vreţi să-mi termin viaţa pentru fotbal?”

14.06.2020 | 23:12
Cum a comentat Gigi Becali demisia lui Helmuth Duckadam Ce sa fac cu legendele daca intru in faliment Vreti sami termin viata pentru fotbal
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre meciul cu CFR Cluj și și-a felicitat jucătorii pentru felul în care s-au descurcat pe teren și crede că doar norocul a făcut ca echipa lui Dan Petrescu să câștige partida.

Totodată, Gigi Becali a vorbit și despre demisia lui Helmuth Duckada, despre care spune că a aflat din presă, fără să știe de intențiile „Eroului de la Sevilla”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului a recunoscut că a făcut mai multe economii în echipa sa, motiv pentru care i-a redus și salariul lui Helmuth Duckadam.

Gigi Becali nu știa de plecarea lui Helmuth Duckadam

Gigi Becali a mărturisit că nu știa de plecarea lui Helmuth Duckadam de la FCSB, acesta aflând din presă demisia „Eroului de la Sevilla”: „Nu știam despre demisia aceasta, eu am aflat de la televizor.

ADVERTISEMENT

Eu ce pot să fac, pe mine nu mă interesa legenda Helmuth Duckadam, ci omul, caracterul lui Helmuth Duckadam. Eu dictez la club, dar nu pot să le dictez oamenilor să îl bage în seamă pe Helmuth Duckadam.

Eu cred că nu are rost să discutăm despre salariul lui Helmuth Duckadam. El nu e „out”, pentru că nu l-am dat afară, ci a vrut să plece. În niciun caz eu nu sunt responsabil pentru că el și-a dat demisia, ce să fac eu mai mult de atât”.

ADVERTISEMENT

„Au fost probleme cu banii, azi am jucat fără atacant ca să facem economie, vin vremuri grele, ca să pot să îmi apăr familia și să ne descurcăm.

Dacă Nedelcu băga alunecare dădea gol, trebuia să fie Petre acolo. Mie mi-a plăcut echipa, așa vreau eu să jucăm, din două-trei atingeri. Petre trebuia să bage alunecare, că de-aia e atacant și are doi metri”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Nu mă mai interesează de legende dacă eu dau faliment”

„Se fac sacrificii pentru că nu se știe ce se va întâmpla, de-asta a plecat și Gnohere, de-asta am tăiat salarii, chiar și lui Helmuth. E posibil să-și dea demisia toți, pot să renunț și la echipă, ce vreți să-mi termin viața pentru fotbal?!

Lui Helmuth i-am tăiat cel mai mult din salariu, pentru că el era cel mai puțin prezent la club. Ce mai fac cu legendele și personalitățile dacă eu dau faliment”, a mai spus Gigi Becali la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan: 3,70 este cota pentru ’X’. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT