Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a deturnat Hagi transferul la o echipă de play-off din SuperLiga: „A fost o discuţie! Să fie sănătos”

Dani Coman a dezvăluit de ce Carlo Casap nu a mai ajuns la Hermannstadt. Cum a fost deturnat în ultima clipă de Gică Hagi.
16.02.2024 | 13:42
Cum a deturnat Hagi transferul la o echipa de playoff din SuperLiga A fost o discutie Sa fie sanatos
3 trofee a câștigat Carlo Casap alături de Gică Hagi. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Coman a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre transferul ratat al mijlocașului care a decis să continue la Farul Constanța. Mijlocașul bătuse palma cu sibienii.

Dani Coman, explicații pentru transferul ratat al lui Carlo Casap: „L-a sunat Gică Hagi”

Dani Coman a recunoscut că „Regele” l-a întors din drum pe Carlo Casap, așa cum FANATIK a dezvăluit: „A fost o discuție cu el. A preferat să meargă la Farul. Exact asta a spus. Că l-a sunat Gică Hagi, că el cunoaște foarte bine tot ce se întâmplă la Farul și că merge acolo”.

ADVERTISEMENT

Președintele lui FC Hermannstadt nu regretă însă că înțelegerea a picat: „Să fie sănătos. Era un jucător bun care ne putea ajuta, dar găsim și alte variante. Căutăm un număr 8”. 

Închizătorul în vârstă de 25 de ani a semnat un contract valabil până în 2026. În acest sezon a evoluat în 8 partide pentru FC Botoșani și este evaluat la 300.000 de euro de Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

Dani Coman, lăsat cu ochii în soare de Carlo Casap. Jucătorul a fost 11 ani la echipa lui Hagi

Alegerea lui Carlo Casap nu mai este surprinzătoare dacă ne gândim că a fost crescut la academia lui Gheorghe Hagi încă de la vârsta de 14 ani. Campion cu Farul în sezonul trecut, mijlocașul a plecat la Botoșani după 11 ani alături de constănțeni.

„Marinarii” au făcut deja anunțul oficial, iar jucătorul ar putea debuta cu Sepsi Sfântu Gheorghe: „Bine ai (re) venit, Carlo! Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a semnat un contract valabil până în iunie 2026! Format la Academia Hagi, Carlo Casap a devenit campion sezonul trecut cu echipa noastră! Mult succes, Carlo!”.

ADVERTISEMENT

Casap are în palmares două titluri de campion cu Farul Constanța și o Cupă a României. Echipa lui Hagi este pe locul 5 în clasament cu 37 de puncte, la doar o lungime distanță de locul patru ocupat de Universitatea Craiova și la cinci puncte de locul trei.

Carlo Casap s-a întors la Farul după doar 6 luni

Jucătorul are parte de una dintre cele mai rapide reveniri, la doar jumătate de an după ce a ales să plece la FC Botoșani, penultima clasată în SuperLiga, la egalitate de puncte cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul central născut la Timișoara are și patru meciuri la echipa națională de tineret. Crescut la academia lui Poli, a mai evoluat de-a lungul carierei la Concordia Chiajna.

Dani Coman a explicat cum a ratat Hermannstadt transferul lui Carlo Casap

ADVERTISEMENT