Life

Cum a filmat-o Dani Oțil pe Gabriela Prisăcariu: „Acum e târziu să divorțez, avem un copil”

Dani Oțil a filmat-o pe Gabriela Prisăcariu într-o ipostază care a stârnit amuzamentul internauților de pe rețelele sociale.
29.10.2021 | 11:04
Cum a filmato Dani Otil pe Gabriela Prisacariu Acum e tarziu sa divortez avem un copil
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a filmat-o pe Gabriela Prisăcariu în timp ce făcea clătite, iar una dintre ele s-a ars. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani  luat-o peste picior pe soția lui și a postat filmarea pe story.

Cei doi au devenit părinți cu aproape două luni în urmă și se bucură de viața alături de băiețelul lor. Dani Oțil postează des diverse imagini și clipuri video pentru a le arăta internauților cum este viața de părinte.

ADVERTISEMENT

Cum a filmat-o Dani Oțil pe Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a fost filmată de soțul ei în timp ce făcea clătite. Dani Oțil a surprins-o pe blondină atunci când a ars o clătită, spunându-i, în glumă, că acum este prea târziu să divorțeze, din moment ce au un copil împreună.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a asigurat-o pe partenera lui că nu o va lăsa „în stradă” pentru că a ars o clătită.

ADVERTISEMENT

„Nu e nicio problemă, Gabriela. Acum e târziu să divorțez, avem și un copil împreună. Bine că nu are mama Instagram.

Ar fi fost dezastru. E ok, nu te voi lăsa pe stradă pentru clătite. Azi mâncăm, comandăm”, i-a spus Dani Oțil soției.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu i-a reproșat soțului ei că niciodată nu îi filmează clătitele atunci când acestea ies bine. „De câte ori mi-au ieșit bune, niciodată nu le-ai filmat”, i-a spus frumoasa blondină.

Dani Oțil
Dani Oțil o ia peste picior pe soția lui, Gabriela Prisăcariu. Sursa foto: Instagram

Ce le-a spus Dani Oțil celor care au criticat numele fiului său

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au numit băiețelul Luca Tiago, ambele fiind nume de Sfinți în calendarul ortodox. Cei doi au fost criticați pentru numele ales pe motiv că și-ar fi bătut joc de cel mic.

ADVERTISEMENT

În stilul său caracteristic, Dani Oțil a răbufnit și le-a dat replica celor care au criticat numele copilului venit pe lume în septembrie.

„Credeți că un bebeluș nu a greșit cu nimic? Ei bine, a greșit. Nenumărați oameni mi-au zis că mi-am bătut joc de copil cu numele asta.

Bine că nu i-am zis termopan. Am un prieten care are o fabrică de termopane și mi-a zis că dă și el ceva dacă îi pun numele așa.

Mi-a scris un cetățean: «Se scufundă planeta și voi ați făut perete de baloane». Îi dau dreptate, însă eu nu am avut când eram mic, așa că recuperăm”, a declarat Dani Oțil la matinalul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT