Life

Cum a fost fotografiată fiica Mirelei Vaida. Prezentatoarea de la Acces Direct se mândrește cu micuța Carla

03.03.2021 | 15:08
Cum a fost fotografiata fiica Mirelei Vaida Prezentatoarea de la Acces Direct se mandreste cu micuta Carla
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este o femeie împlinită și se mândrește cu fiica ei, Carla, care îi calcă pe urme, judecând după ipostaza uluitoare în care a fost surprinsă. Carla i-a uimit pe fanii prezentatoarei TV după ce au văzut imaginea cu pricina. 

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Mirela Vaida are o fetiță superbă, care îi seamănă perfet. Recent, micuța a împlinit 6 ani, iar mama ei i-a organizat o petrecere pe cinste.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea emisiunii „Acces Direct” se bucură de o familie frumoasă și iubitoare. Este căsătorită cu Alexandru Vaida și au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță.

Cum a fost fotografiată fiica Mirelei Vaida. Prezentatoarea de la Acces Direct se mândrește cu Carla

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc și nu doar cariera în televiziune i-a adus succes. Blondina este o cântăreață foarte bună și a participat chiar și la noul sezon „Te Cunosc de Undeva”. În plus, aceasta a jucat și în piese de teatru.

ADVERTISEMENT

Acum este o femeie împlinită pe toate planurile, mai ales pe cel personal,fiind mamă a trei copii. Fetița ei, Carla, îi calcă pe urme și pare a fi interesată de lumea artistică, judecând după ipostaza în care a fost surprinsă de mama ei.

Carla ține o vioară în mână și este ajutată să cânte la ea, după cum se poate observa. Mirela Vaida este foarte precaută, mai ales atunci când vine vorba de copiii ei, și nu a lăsat-o pe micuță să meargă la lecții fără masca de protecție.

ADVERTISEMENT

„Noi descoperiri!”, a scris prezentatoarea TV în dreptul fotografiei cu Carla.

Carla, fiica Mirelei Vaida
Carla, fiica Mirelei Vaida, ia lecții de vioară. Sursa foto: Instagram

Mirela Vaida și-a serbat fiica de șase ani

Carla a împlinit șase ani cu aproape două sâptămâni în urmă, iar Mirela Vaida a făcut tot posibilul ca micuța să aibă parte de o aniversare de neuitat.

„Bună dimineața! ? Noi ne-am trezit cu noaptea în cap!? Ne-am ales hăinuțele pentru grădiniță, am pregătit lista de cumpărături! E o zi foarte importantă!! E ziua dinaintea zilei de naștere a Carlei! ? Mâine, prințesa noastră împlinește 6 ani! ?? E agitație mare, zbucium, emoții! Cine are fetiță de aceeași vârstă știe câte pretenții și cerințe presupune acest lucru!”, a scris Mirela Vaida înainte de ziua Carlei.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este căsătorită din 2009 cu Alexandru Vaida și au împreună trei copii, Carla (6 ani), Vladimir (4 ani) și Tudor Ștefan (2 ani). Recent, familia lor s-a mărit cu încă un membru, fiind vorba despre o pisică neagră care a topit inimile internauților.

ADVERTISEMENT
Tags: