Life

Cum a fost înșelată o româncă după ce a comandat de mâncare la o tavernă din Thassos. A crezut că e o glumă când a văzut nota de plată

O româncă a ajuns să fie înșelată după ce a comandat de mâncare la o tavernă din Thassos. Ce a pățit aceasta și cât a avut de plătit?
21.06.2023 | 14:24
Cum a fost inselata o romanca dupa ce a comandat de mancare la o taverna din Thassos A crezut ca e o gluma cand a vazut nota de plata
Cum a fost înșelată o româncă după ce a comandat de mâncare la o tavernă din Thassos. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Thassos este destinația preferată a multor români. Unii cunosc deja foarte bine locurile, știu la ce să se aștepte, în timp ce pentru alții poate fi vorba despre o primă călătorie. Iată că o româncă a ajuns să fie înșelată într-un mod în care nu s-ar fi așteptat vreodată.

Cum a fost înșelată o româncă după ce a comandat de mâncare la o tavernă din Thassos

Aceasta a povestit întreaga întâmplare pe un grup de pe Facebook. Se pare că vacanța ei din Thassos a ajuns să fie ruinată din cauza unei simple porții de mâncare. Ce a pățit românca și cum a ajuns să fie înșelată?

ADVERTISEMENT

Femeia povestește că a mers la o plajă din Thassos, de care nu a fost deloc încântată. Surpriza avea însă să vină de abia atunci când aceasta a vrut să mănânce. A văzut o tavernă în zonă, iar deși a vrut să se uite în meniu, cei de acolo i-au recomandat un pește proaspăt.

Nu a mai pierdut timpul uitându-se în meniu, așa că a urmat recomandarea primită. Porția a fost una extrem de generoasă, însă nota de plată a fost și ea una cu adevărat spectaculoasă. O singură porție a costat 60 de euro, adică aproape 300 de lei.

ADVERTISEMENT

Femeia susține că a fost înșelată, însă recunoaște că a greșit și ea. Se pare că peștele nu era în meniu, însă nici ea nu a întrebat cât costă porția. Pe de altă parte, aceasta speră ca alți români care ajung în Thassos să nu treacă prin aceeași situație.

Cât a plătit femeia pentru o porție de pește

”Am fost astăzi in Aliki. La prânz am mâncat la taverna/ terasa la care stăteam pe șezlong. Ne-au dat meniu, însă ne-au propus o porție de pește proaspăt. Toate bune și frumoase. A venit peștele, mare, ce este drept. Nota la final: 60 de euro porția. Am înțeles apoi de la alți turiști că se practică metoda asta acolo.

ADVERTISEMENT

Peștele nu este în meniu, să îi poți vedea prețul. Greșeala noastră a fost că nu am întrebat, însă, am înțeles că oricum ei spun prețul la 100 g și apoi te trezești cu nota de stele Michelin. Am scris asta aici pentru cei ce ajung acolo, să știe la ce să se aștepte”, a scris românca pe grupul Forum Thassos.

Iar comentariile au început să curgă. Se pare că nu puțini sunt românii care știu deja această practică din Grecia. Celebra tavernă din Thassos este ”renumită” pentru peștele ei, dar și pentru această metodă nu tocmai plăcută.

ADVERTISEMENT

De asemenea, alți români spun că povestea este una extrem de veche. O mare parte din internauți i-au recomandat însă femeii alte locații pentru o masă mai ieftină, dar și o plajă unde să evite aglomerația.

ADVERTISEMENT
Tags: