Life

Cum a fost pedepsită Teo Trandafir de Kanal D! Soarta i-a fost decisă

Teo Trandafir nu va dispărea din media, după demiterea de la Kanal D, vedeta rămânând fără show-ul ei! Ce soartă are prezentatoarea?
15.09.2023 | 12:46
Cum a fost pedepsita Teo Trandafir de Kanal D Soarta ia fost decisa
Teo Trandafir și-a aflat soarta după plecarea de la Kanal D. Foto: Kanal D/ Montaj: FANAITK
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir va continua să activeze în cadrul aceluiași trust, Dogan Media, după ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D. Vedeta a fost ”pedepsită”, trecută la ”vorbitor”, fără să mai fie vizibilă pe micile ecrane.

Teo Trandafir, de la Kanal D la Radio Impuls! Totul despre noul ei proiect

Teo Trandafir nu se dezlipește, așadar, de microfon! De data aceasta îl va folosi într-un cadru ceva mai restrâns. Experta în comunicare, prezentă în lumina reflectoarelor de un car de ani, Teo va da de acum totul într-o formulă nouă, într-o emisiune de la radio!

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a semnat, așadar, cu Radio Impuls, stație care face parte din trustul unde a lucrat în ultimii ani. Vedeta a trecut de la televiziune la radio, una din pasiunile ei, de altfel.

Trebuie menționat că postul de radio la care a ajuns vedeta mai are mult de muncit pentru a cuceri publicul. Radio Impuls n-a reușit să treacă mai sus de locul 10, dacă ne uităm strict la audiențele generale din vara care tocmai a trecut.

ADVERTISEMENT

Mai exact, la nivelul Capitalei, Radio Impuls a avut o medie de aproximativ 15.000 de ascultători, ocupând locul 13. La nivel național, postul stă ceva mai bine (locul 10), cu 140.000 de ascultători. E la mare distanță de Kiss FM, stație-lider în audiențele de la radio cu 1,4 milioane de ascultători.

Postul se bate cu stații deja consacrate în rândul ascultătorilor precum Radio Zu sau Kiss FM. Poate că încorporarea prezentatoarei Teo Show va aduce un plus de audiență pentru radioul turcilor… Ori, dimpotrivă, îl va face să coboare și mai mult în clasamentul ascultătorilor!

ADVERTISEMENT

Vedeta face echipă cu Mihai Hînda

Așa cum specificam mai sus, Teo Trandafir are o vastă experiență nu doar în televiziune, ci și în radio. Vedeta îi va acompania pe fanii Impuls de luni până vineri de la 16:00 la 19:00, alături de Mihai Hînda. Cei doi vor prezenta emisiunea „Bară la bară”. Show-ul va aborda subiectele actualității, cu amuzament, axându-se mult pe zona de entertainment.

Teo n-a avut prea mult timp de odihnă după ce a aflat, de pe o zi pe alta, că a rămas fără emisiunea ei! Turcii au găsit repede o soluție salvatoare pentru realizatoarea tv. Sau… din perspectiva unora, o metodă de pedepsire pentru regina audiențelor de altădată!

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și Mihai Hînda vor intra la Radio Impuls începând de luni, 18 septembrie 2023. Asta înseamnă că prezentatoarea mai are două zile la dispoziție să își încarce bateriile după plecarea de la Kanal D pentru noi ei aventură!

„Să fac emisiune la radio cu Mihai Hînda este o bucurie! Ne știm de ceva vreme. Suntem prieteni. Avem acea chimie atât de necesară pentru că sentimentul de bine, de relaxare să se transmită și celor care ne ascultă.

Abia aștept să începem de luni o călătorie frumoasă. Vă invităm să fiți alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls”, a declarat Teo Trandafir, noua vedetă de la Radio Impuls.

teo trandafir
Teo Trandafir și Mihai Hînda vor fi Bară la Bară, la Radio Impuls

„O să avem invitați, premii”

„Să fac emisie în fiecare zi de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00, alături de Teo Trandafir, va fi cu siguranță unul dintre cele mai faine proiecte realizate în cei 10 ani de radio. O să avem invitați, premii, hituri. Pregătim multe lucruri frumoase pentru ascultătorii noștri! Suntem nerăbdători”, a spus colegul ei, Mihai Hînda.

Teo Trandafir și Hînda vor aborda nu doar teme pe care le discută mai toată lumea, ci vor avea și invitați deosebiți. Emisiunea este, până la urmă, una de divertisment, în cadrul căreia vor apărea și câțiva artiști extrem de iubiți de public.

ADVERTISEMENT