Life

Teo Trandafir, out din grila Kanal D. Ce au decis șefii postului în legătura cu ea și emisiunea Teo Show

Teo Trandafir e out din grila Kanal D. Ce decizie au luat șefii postului de televiziune și ce se întâmplă cu emisiunea vedetei?
29.08.2023 | 20:00
Teo Trandafir out din grila Kanal D Ce au decis sefii postului in legatura cu ea si emisiunea Teo Show
Teo Trandafir, out din grila Kanal D. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir e out din grila Kanal D. Informația a fost deja confirmată. Ce planuri au șefii postului de televiziune și ce se va întâmpla mai departe cu vedeta, dar și cu emisiunea sa? Informații de ultimă oră.

Teo Trandafir, out din grila Kanal D

Kanal D a luat o decizie surprinzătoare legată de Teo Trandafir. Se pare că emisiunea prezentată de vedetă a fost oprită. Aceasta a fost anunțată deja în urmă cu puțin timp, arată paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că emisiunea Teo Show rula de zece ani la Kanal D. De-a lungul timpului a suferit mai multe modificări. În primă fază era difuzată după amiaza, iar mai apoi a fost mutată în weekend.

Ulterior, până să intre în vacanța de vară, Teo Show a fost transformat într-un Night show. Iar vedea a continuat să fie extrem de apreciată de către fanii săi, dar și de cei către cei din trust.

ADVERTISEMENT

Tocmai din acest motiv, momentan nu este cunoscut motivul real pentru care Kanal D a scos emisiunea lui Teo Trandafir din grilă. Un lucru este cert. Vedeta a fost contactată de cei de la pagiandemedia.ro și a confirmat totul.

Șefii postului de televiziune confirmă schimbarea

La rândul lor, oficialii postului de televiziune au dezvăluit faptul că emisiunea a fost oprită, însă spun că este vorba doar despre ”o pauză”. Totodată, ei au ținut să sublinieze faptul că vedeta va rămâne în trust.

ADVERTISEMENT

În același timp, sursa citată a mai adăugat și că momentan sunt căutate noi abordări, care să fie pe placul publicului larg. “Emisiunea “Teo Show” se afla intr-o pauza, suntem determinati sa venim cu noi abordari, care sa surprinda in mod placut publicul, cum e si firesc.

Evident, impreuna cu Teo Trandafir, Teo este vedeta Kanal D”, a fost răspunsul dat de către oficialii postului tv pentru Paginademedia.ro. Amintim faptul că trecutul vedetei de pe sticlă e cu adevărat unul memorabil.

ADVERTISEMENT

Începând cu anul 2013, Teo Show a ajuns în grila Kanal D. La acel moment, emisiunea era o concurență acerbă pentru Acces Direct și la Măruță. Inițial era difuzată ziua, iar mai apoi, din toamna anului trecut, emisiunea a început să fie difuzată doar sâmbătă și duminică de la ora 10.00.

Începând cu luna iulie a anului acesta însă, Teo Show a devenit un Night show. Astfel, emisiunea a fost difuzată doar luni și marți începând cu ora 23.00.

ADVERTISEMENT