Life

Cum a fost surprins Horațiu Mălăele la 71 de ani, actorul iubit de milioane de români. Puțini s-ar fi așteptat să-l vadă așa

Cum a fost surprins Horațiu Mălăele la 71 de ani. Nu mulți s-ar fi așteptat să-l mai vadă într-o asemenea ipostază pe îndrăgitul actor.
15.09.2023 | 07:30
Cum a fost surprins Horatiu Malaele la 71 de ani actorul iubit de milioane de romani Putini sar fi asteptat sal vada asa
Cum a fost surprins Horațiu Mălăele la 71 de ani. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Horațiu Mălăele a fost surprins într-o ipostază incredibilă, la 71 de ani. Actorul se menține într-o formă foarte bună și are o activitate pe care o practică regulat pentru a reuși acest lucru.

Horațiu Mălăele, apariție incredibilă la 71 de ani. Cum a fost surprins actorul iubit de milioane de români

Îndrăgitul actor, caricaturist și scriitor român este foarte apreciat și reușește mereu să surprindă prin aparițiile sale. La 71 de ani, Horațiu Mălăele este pasionat de sport și face mișcare regulat.

ADVERTISEMENT

Acesta practică regulat tenis, iar viața activă îl ajută să se mențină într-o formă maximă. De fiecare dată când are ocazia, actorul merge pe teren pentru a practica acest sport.

De curând, actorul a fost surprins pe terenul de tenis, acolo unde se simte cel mai bine. Se pare că acest sport este secretul tinereții pentru Horațiu Mălăele, pentru că mereu este plin de energie atunci când joacă.

ADVERTISEMENT

Actorul a fost surprins îmbrăcat sport și cu racheta în mână, alături de câțiva prieteni. La 71 de ani, are o energie de neimaginat, după cum a fost surprins de reporterii Wowbiz.ro.

“Nu e un hobby, e un mod de a exista și un mod de a mă exprima. Joc tenis aproape în fiecare zi. Sunt dependent de sport.

ADVERTISEMENT

Adică a nu face sport, a nu mă mișca, în cadrul acestor două-trei ore de tenis, pe care îl fac zilnic, pentru mine e o mare frustrare”, spunea actorul cu mai mult timp în urmă.

Horațiu Mălăele a dezvăluit secretul căsniciei fericite

Horațiu Mălăele și soția sa, Gabriela, sunt căsătoriți de 33 de ani și au împreună doi copii, Bogdan și Cristian, în vârstă de 32, respectiv 30 de ani. De trei ani, actorul este și bunic, după ce fiul său a devenit tată de fată.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, actorul a explicat care este secretul relației lungi pe care o are cu partenera sa. “Chimia unui cuplu este atât de complexă şi de uluitoare, încât a da o reţetă pentru o lungă căsnicie este un lucru hazardat şi periculos.

Presupun, totuşi, că secretul ar sta în combinaţia acestor trei cuvinte: înţelegere, toleranţă, armonie”, a declarat actorul din filmul “Moromeții 2”.

ADVERTISEMENT
Tags: