News

Cum a fost surprins Liviu Dragnea. Postarea de mii de comentarii. „Mâna aia nu stă bine pe șoldul domnișoarei”

Fostul lider PSD s-a fotografiat recent alături de două tinere, coordonatoarele tineretului Alianța Pentru Patrie. Imaginea publicată pe pagina de Facebook a politicianului a stârnit multe reacții.
17.04.2022 | 13:00
Cum a fost surprins Liviu Dragnea Postarea de mii de comentarii Mana aia nu sta bine pe soldul domnisoarei
Liviu Dragnea aspiră să revină în politică prin intermediul partidului Alianța Pentru Patrie Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe lângă activitatea sa în PSD, statutul de baron local, dosarele penale sau perioada petrecută în închisoare, Liviu Dragnea a ținut titlurile știrilor și pentru relația sa cu mult mai tânăra Irina Tănase de care s-a despărțit la finalul anului trecut, după mai bine de cinci ani împreună.

Cum a fost surprins Liviu Dragnea. Postarea de mii de comentarii

Recent, politicianul a apărut alături de două tinere într-o fotografie postată pe pagina sa oficială de Facebook. Fotografia este însoțită de mesajul: „Aveți încredere în mine! Dacă nu credeți, întrebați-le pe ele!”.

ADVERTISEMENT

În postarea cu care a atras din nou atenția publicului, Liviu Dragnea a menționat că cele două tinere sunt „șefele Tineretului Alianța Pentru Patrie de la nivel central”.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Postarea lui Liviu Dragnea a atras până acum peste 1.400 de comentarii și aproape 10.000 de reacții diverse.

ADVERTISEMENT

Dacă unii susținători ai politicianului au scris cuvinte de laudă, alte persoane l-au criticat imediat:

„Irinel mic ce ești!”; „Mâna aia nu stă bine pe șoldul domnișoarei…”; „Eu în mâna aia dreaptă nu as avea încredere”; „Fetele astea au împreună vârsta dumitale”; “Greșeală de strategie. Dacă erați încadrat de o tânără și un tânăr ați fi avut un plus de imagine. Sunt mulți misogini și pe bună dreptate. Viitorul este al tinerilor, fete și băieți. Va stimez, dar aici este o nefericită alegere. Spor.”, sunt doar câteva dintre reacțiile postate de urmăritorii lui Dragnea.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea, înșelat de Irina Tănase?

Toată lumea se aștepta la o nuntă, dar a avut loc o despărțire. Eliberat în iulie 2021 din penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea s-a întors acasă, fiind așteptat la poarta închisorii de Irina Tănase, femeia cu care s-a iubit ani buni.

Doar că, după eliberare, pare-se fostul lider al PSD a descoperit că ar fi fost înșelat de Irina Tănase și, din acest motiv, a decis să pună capăt relației pe care o avea cu mai tânăra sa iubită.

ADVERTISEMENT