Life

Cum a fost surprinsă Daliana Răducan pe terasa unui restaurant. A fost de față și Răzvan Simion

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează un cuplu de doi ani, cuplul fiind gata să treacă la următorul nivel. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți.
12.07.2022 | 00:20
Cum a fost surprinsa Daliana Raducan pe terasa unui restaurant A fost de fata si Razvan Simion
Răzvan Simion, tată pentru a treia oară? Cum a fost filmată iubita sa, Daliana Răducan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 și partenera sa de viață se bucură de o relație discretă, departe de ochii curioșilor de ceva vreme. Au planuri serioase de viitor, iar ultimele imagini demonstrează că nu exclud posibilitatea să devină o familie.

Cum a fost filmată Daliana Răducan. Prezentatorul Răzvan Simion a fost prezent

Răzvan Simion ar putea deveni tată pentru a treia oară alături de iubita sa, Daliana Răducan, care a fost surprinsă în compania unui copil mic. Frumoasa brunetă a apărut pe terasa unui restaurant unde s-a întâlnit cu niște prieteni.

ADVERTISEMENT

Fostul designer al show-ului Visuri la cheie este foarte atent la cel mic, care chiar se mută mai aproape de ea. Potrivit spynews.ro, iubita prezentatorului de la Neatza are grijă să-i dea să mănânce băiețelului.

Gestul Dalianei Răducan ne trimite cu gândul la faptul că-și dorește să devină mamă, mai ales că a vorbit despre acest aspect de când formează un cuplu cu Răzvan Simion. Ambii se gândesc să facă acest pas în viitor.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion, detalii despre relația cu Daliana Răducan

Răzvan Simion a oferit mai multe detalii despre legătura amoroasă cu Daliana Răducan, cu care locuiește împreună de ceva timp. Matinalul de la Antena 1 consideră că a găsit persoana potrivită în persoana arhitectei.

Prezentatorul crește împreună cu iubita sa, după ce 5 ani s-a iubit cu cântăreața Lidia Buble. Vedeta își dorește foarte mult să devină părinte pentru a treia oară, moderatorul având doi copii cu fosta soție, Diana.

ADVERTISEMENT

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o.

Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici, de pe Youtube.

ADVERTISEMENT