Life

Cum a fost surprinsă Iulia Vântur în București. Fosta prezentatoare s-a afișat cu un accesoriu de 6.000 de dolari

Iulia Vântur a fost surprinsă recent în București. Fosta prezentatoare de la Pro TV s-a afișat cu un accesoriu în valoare de 6.000 de dolari.
03.11.2022 | 08:22
Cum a fost surprinsa Iulia Vantur in Bucuresti Fosta prezentatoare sa afisat cu un accesoriu de 6000 de dolari
Cum a fost surprinsă Iulia Vântur în București. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a fost surprinsă în București cu un accesoriu în valoare de 6.000 de dolari. Iubita lui Salman Khan a luat recent masa în oraș și este într-o formă de zile mari.

Iulia Vântur, surprinsă în București cu un accesoriu de 6.000 de dolari

Fosta prezentatoare de la Pro TV s-a mutat în India în urmă cu aproximativ un deceniu, iar de acolo a luat lucrurile de la capăt.

ADVERTISEMENT

S-a implicat în diverse proiecte, s-a concentrat pe cariera muzicală și s-a îndreptat către Bollywood, iar până acum ar fi acumulat o avere de peste zece milioane de dolari în cont.

Atunci când îi permite timpul, iubita lui Salman Khan se întoarce în România, unde se bucură de momentele petrecute alături de familie și prieteni.

ADVERTISEMENT

Recent, Iulia Vântur a fost surprinsă în nordul Capitalei, la restaurantul deținut de Dani Oțil, unde a luat masa alături de un bărbat. Artista este într-o formă fizică de invidiat, după cum se vede în imaginile surprinse de cancan.ro.

Iulia Vântur este mereu atentă la imagine, dovadă fiind și accesoriile pe care le poartă. Vedeta s-a afișat cu o geantă roșie aparținând brandului Dior, care costă nu mai puțin de 6.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur, ajutată în carieră de Salman Khan

În urmă cu câteva luni, Iulia Vântur a vorbit despre relația cu Salman Khan, bărbatul cu care formează un cuplu de ani buni.

Fosta vedetă de la Pro TV are succes în lumea Bollywood-ului, însă nu i-a fost ușor de la început. Partenerul ei este cel care a ajutat-o și a îndrumat-o în carieră.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a vrut să se ridice la același nivel profesional cu Salman Khan, dat fiind faptul că este un actor atât de cunoscut și respectat la Bollywood. Acesta a susținut-o de la început atunci când i-a descoperit talentul fostei prezentatoare de televiziune.

“Salman a fost cel care a făcut introducerea. (…) Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine.

El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India.

Abia când mi s-a spus ‘ai un dar frumos, special… nu-l ignora!’, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu.

Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea.”, a declarat Iulia Vântur pentru VIVA.

ADVERTISEMENT
Tags: