News

Cum a fost umilit chef Florin Dumitrescu. A pățit-o chiar în restaurantul în care gătește. ”Ce risotto e ăsta, mă”

Chef Florin Dumitrescu, despre o anumită categorie de clienți din restaurantul unde gătește. ”Vin să-ți arate că nu te pricepi”
16.07.2023 | 14:19
Cum a fost umilit chef Florin Dumitrescu A patito chiar in restaurantul in care gateste Ce risotto e asta ma
Chef Florin Dumitrescu a vorbit despre experiențele mai puțin plăcute cu clienții Sursa foto: Facebook Florin Dumitrescu
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu, unul dintre jurații emisiunii-concurs Chefi la Cuțite, se confruntă destul de des cu o anumită categorie de clienți care vin la restaurantl unde gătește cu intenția de a-l umili.

Cum a fost umilit chef Florin Dumitrescu

Chef Dumitrescu spune că există o anumită categorie de clienți care își propun să-i arate că nu se pricepe și că acest tip de clienți l-au făcut să nu mai iasă printre clienții de la mese.

ADVERTISEMENT

”Când mai apari la televizor, iar oamenii vin la tine, la restaurant să mănânce, pretențiile lor sunt foarte mari. Există și o categorie care este croită să-ți arate că nu te pricepi. Am avut clienți care își spun ceva de genul: lasă, mă, că-l aranjez eu.

A venit alături de alte 6-7 persoane și a început să zică: ce risotto e ăsta, mă? Din acest motiv nu mai ies la oameni, la masă”, a mărturisit Florin Dumitrescu la podcastul găzduit de Otravă, relatează România TV.

ADVERTISEMENT

Chef Dumitrescu a mai povestit că a observat un comportament similar și la cei care scriu recenzii restaurantelor. El a mai explicat că oamenii care postează recenzii sunt adesea subiectivi și pot afecta serios reputația unui restaurant.

Potrivit lui Florin Dumitrescu, recenzia va fi în general scrisă de acea persoană care nu a fost satisfăcută din punct de vedere gustativ. Acest aspect poate influența și opiniile celorlalți clienți.

ADVERTISEMENT

”Într-o zi poți avea 201 clienți. Unul să fie nemulțumit de ce a găsit în farfurie și alți 200 satisfăcuți cu mâncarea primită. Cel care va scrie recenzia va fi nemulțumitul, în vreme ce clienții mulțumiți nu vor posta nimic”, a mai spus el.

În vârstă de 35 de ani, chef Florin Dumitrescu este un fost sportiv de performanță, a practicat polo, care a decis să renunțe la cariera sportivă în favoarea celei culinare.

ADVERTISEMENT

“Am căutat să am siguranța carierei, așa că am ales bucătăria în detrimentul sportului. […] Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama. Ea avea salariul 8 milioane de lei (n.r. – vechi), iar eu luam 25 de milioane, lucram în două restaurante. Aveam un salariu uriaş pentru vârsta mea, mai mulţi bani decât puteam cheltui”, a declarat Florin Dumitrescu într-un interviu citat de publicația kfetele.ro.

ADVERTISEMENT