Life

Secretul lui Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite. Care este numele complet, ce scrie în buletin

Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite ascunde un secret pe care mulți nu-l cunosc. Care este, de fapt, numele complet al acestuia?
17.06.2023 | 19:00
Secretul lui Florin Dumitrescu de la Chefi la Cutite Care este numele complet ce scrie in buletin
Ce vârstă are, de fapt, Florin Dumitrescu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu este de departe unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. De asemenea, dincolo de asta mai este și jurat la Chefi la Cuțite de la Antena 1, show culinar urmărit de numeroși telespectatori.

Ce nu a spus până acum Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu are și o familie superbă, însă în general este rezervat când vine vorba de viața personală. Acesta nu vorbește prea mult despre acest subiect, însă în anumite situații ajunge să fie tras la răspundere de colegii săi.

ADVERTISEMENT

Alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu degustă preparatele concurenților de la Chefi la Cuțite. Așa îi aleg pe cei mai talentați, care mai apoi ajung în una dintre echipele lor și se luptă pentru premiul cel mare.

Dincolo de tipul petrecut la masă însă, cei trei jurați se și distrează de minune. Aceștia fac glume, se tachinează reciproc și nu se mai gândesc la nimic. Într-un astfel de moment am avut ocazia să aflăm și numele complet al lui Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, cei trei jurați au ajuns să vorbească despre numele complet al lui Florin Dumitrescu. Ce scrie, de fapt, în buletinul juratului de la Chefi la Cuțite? Fanii au avut o surpriză când i-au aflat vârsta și numele complet.

Câți ani are, de fapt, juratul Chefi la Cuțite

Pe Florin Dumitrescu îl cheamă și Ionuț. Totuși, el nu a vorbit niciodată despre acest prenume și nu este clar de ce. Cât despre vârstă, s-ar părea că acesta este cu mult mai tânăr decât pare. De asemenea, există o diferență semnificativă de vârstă între el și colegii săi.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu împlinește în luna august 36 de ani. Acesta este născut pe 1 august 1987, însă nu a vorbit prea des despre vârsta lui. El s-a căsătorit cu soția sa, Cristina Sima în anul 2014, iar după nu foarte mult timp a devenit și tată.

Să nu uităm că atunci când vine vorba de Cristina, juratul de la Antena 1. are doar cuvinte de laudă la adresa soției sale. Chiar recent, cei doi au aniversat nouă ani de căsnicie. Iar cu această ocazie, bucătarul a postat un mesaj emoționant.

ADVERTISEMENT

„O aventură foarte frumoasă la care încă mai construim. Punem cărămidă peste cărămidă de la an la an și ne creăm amintiri, pentru că ăsta este scopul nostru, să ne creăm amintiri împreună”, a precizat el la Antena Stars.

ADVERTISEMENT