Fotbal intern

Cum a fost umilit Dănuț Lupu de Ionuț Negoiță la Dinamo. Avea salariu mai mic decât femeia de serviciu

18.06.2020 | 12:03
Cum a fost umilit Danut Lupu de Ionut Negoita la Dinamo Avea salariu mai mic decat femeia de serviciu
ADVERTISEMENT

Acționarul majoritar al clubului Dinamo București, Ionuț Negoiță, l-a umilit pe fostul internațional Dănuț Lupu în perioada în care acesta a lucrat ca scouter în cadrul grupării.

Fostul jucător dinamovist a plecat cu scandal și nu i-a iertat pe conducătorii din Ștefan ccel Mare, criticându-i de fiecare dată când a avut ocazia pentru cât de jos au putut să ducă clubul.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a fost îndepărtat de la Dinamo după ce de-a lungul timpului a avut mai multe reacții critice la adresa conducerii, lucru care n-a fost deloc pe placul lui Ionuț Negoiță.

Ionuț Negoiță l-a umilit pe Dănuț Lupu la Dinamo

”Eu am avut salariul de 1.500 de lei la Dinamo. Femeia de serviciu avea 2.500 de lei. Pe mine nu m-a interesat salariul. Am fost mai mulți atunci care aveam salariile astea mici”, a explicat Dănuț Lupu cum a fost umilit de Ionuț Negoiță la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Făcusem un grup drăguț la Dinamo. Eu nu m-am dus pentru bani la Dinamo. Sunt fotbaliști care au făcut pentru fotbalul românesc foarte multe și nu sunt băgați în seamă. Eu m-aș duce la Dinamo să lucrez și degeaba”, a spus Lupu la ProSport Live.

Fostul internațional consideră că este printre puținii jucători care au făcut multe lucruri bune pentru Dinamo, dar este înjurat pentru că nu se milogește de oameni și nu se urcă pe garduri cu suporterii.

ADVERTISEMENT

”Unii din galerie mă iubesc, alții… Ei trebuie să înțeleagă că mi-am dat sufletul pentru Dinamo când am jucat acolo. Când am jucat la Rapid dinamoviștii trebuie să înțeleagă că i-am ajutat extrem de mult. Cu ce? Cu sfaturi…”, a afirmat Lupu.

În urmă cu o lună, Dănuț Lupu a anunțat că clubul Dinamo nu va fi vândut din cauza nesiguranței privind palamaresul și culorile echipei. El a precizat că jumătate din club este la ANAF, iar cealaltă jumătate la tatăl lui Negoiță.

ADVERTISEMENT