Life

Cum a fotografiat-o Cabral pe Andreea Ibacka înainte să nască: „Îmi pare frumoasă de leșin”

Cum a fotografiat-o Cabral pe Andreea Ibacka, înainte să nască pentru a doua oară. Actrița este tot mai aproape de marele eveniment.
04.10.2021 | 12:01
Cum a fotografiato Cabral pe Andreea Ibacka inainte sa nasca Imi pare frumoasa de lesin
ADVERTISEMENT

Iată cum a fotografiat-o Cabral pe Andreea Ibacka, înainte ca blondina să nască pentru a doua oară. Actrița așteaptă să aducă pe lume un băiețel din clipă în clipă.

Prezentatorul emisiunii „Ce spun Românii” așteaptă cu nerăbdare ca soția lui să nască, însă bebelușul se lasă așteptat. Cabral a postat și un mesaj amuzant la adresa partenerei sale.

ADVERTISEMENT

Cum a fotografiat-o Cabral pe Andreea Ibacka înainte să nască: „Îmi pare frumoasă de leșin”

Cabral a fotografiat-o pe Andreea Ibacka înainte să nască pentru a doua oară. Prezentatorul de la Pro TV a subliniat faptul că soția lui este foarte frumoasă, însă micuțul lor încă nu a venit pe lume.

Actrița din „Adela” spunea, la un moment dat, că ar trebui să nască la finalul lunii septembrie, așa că bebelușul poate sosi în orice moment.

ADVERTISEMENT

Cabral a făcut și o glumă la adresa soției, în stilul său caracteristic. Acesta le-a spus urmăritorilor că bebelușul întârzie să apară și că Andreea Ibacka este doar „balonată”.

Cei doi au fost la o plimbare într-un parc din Capitală, fiind ultimul weekend înainte de naștere, după cum a menționat actrița într-o postare ulterioară.

ADVERTISEMENT

„Eu vă spun sincer… Andreea Ibacka îmi pare frumoasă de leșin (mă rog, pentru mine e frumoasă, nu trebuie să fie pentru toată lumea) și tot spune de copil… dar nu pare să se livreze nimic.

Încep să cred că e doar balonată…”, a scris Cabral pe pagina de Facebook.

Andreea Ibacka
Andreea Ibacka va naște în curând. Sursa foto: Facebook

La rândul ei, Andreea Ibacka a postat și ea o fotografie din parc pe rețelele sociale, anunțându-i pe fani că urmează să nască zilele acestea.

ADVERTISEMENT

„Ultimul weekend cu bebe în burtică a venit cu soare și voie bună în Orășel. Ceea ce vă doresc și vouă!”, a scris vedeta pe pagina ei.

Fanii i-au transmis actriței multe gânduri bune legate de naștere și speră ca totul să decurgă bine. Andreea și Cabral Ibacka sunt nerăbdători să-și țină în brațe băiețelul. De altfel, și fiica lor, Namiko, așteaptă să-și întâlnească frățiorul.

Cei doi soți sunt căsătoriți din 2011, la câțiva ani după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Acasă TV. În decembrie 2018 s-a născut primul lor copil, Namiko Ibacka. Cabral mai are o fiică din căsnicia cu Luana Ibacka, Inoke, în vârstă de 19 ani.

ADVERTISEMENT