Fotbal international

Cum a jucat Lionel Messi în Argentina – Mexic 2-0! Inexistent în prima repriză, locomotivă după pauză. Ce notă a primit

Lionel Messi a salvat Argentina în meciul cu Mexic, după un gol şi o pasă decisivă. Ce notă a primit starul "pumelor" pentru prestaţia din această partidă.
26.11.2022 | 23:23
Cum a jucat Lionel Messi in Argentina  Mexic 20 Inexistent in prima repriza locomotiva dupa pauza Ce nota a primit
Analiza jocului prestat de Lionel Messi în Argentina - Mexic 2-0
ADVERTISEMENT

Argentina a învins Mexicul, scor 2-0, iar Lionel Messi a ieşit din nou la rampă, chiar dacă nu a avut una dintre cele mai bune prestaţii din carieră. Cu un gol şi un assist, fotbalistul de 35 de ani readuce speranţa unei califcări în optimile de finală.

Lionel Messi, evoluţie ştearsă în prima repriză din Argentina – Mexic 3-0

În primele minute din Argentina – Mexic 2-0, Lionel Messi nu a ieşit prea mult în evidenţă. De multe ori a coborât ca să-şi facă rost de baloane, iar mexicanii l-au controlat destul de atent.

ADVERTISEMENT

Min: 24: Lionel Messi a primit o minge la 30 de metri de poarta Mexicului, dar este imediat blocat de Andres Guardado.

Min. 27: Marcos Acuña a trimis o centrare în careu, de unde Lionel Messi a reluat cu capul mult peste poarta lui Guillermo Ochoa.

ADVERTISEMENT

Min. 32: Lionel Messi a coborât mult ca să facă rost de baloane şi a fost faultat de Héctor Herrera în apropierea mijlocului terenului.

Min. 34: Lionel Messi a transformat bine o lovitură liberă din zona colţului terenului. Guillermo Ochoa a fost la post şi a boxat mingea fără probleme.

ADVERTISEMENT

Min. 45: Pornit într-o cursă în bandă, Messi şi-a fentat din corp adversarul, dar a fost imediat blocat de un alt jucător mexican.

  • 8,4 este nota primită de Lionel Messi în Argentina – Mexic 2-0, cea mai mare din rândul titularilor “pumilor”
ADVERTISEMENT

Lionel Messi, gol şi assist în a doua repriză din Argentina – Mexic 2-0

Min. 50: Lionel Messi a plecat spre poarta lui Guillermo Ochoa, de la 30 de metri, în zonă centrală, şi a fost oprit doar prin fault de Erick Gutierrez, care a primit cartonaşul galben.

Min. 51: Tot Lionel Messi a executat lovitura liberă pe care a scos-o cu 60 de secunde mai devreme. Argentinianul a şutat modest, mult peste poarta lui Guillermo Ochoa.

Min. 64: Angel Di Maria pasează în zonă centrală, la 25 de metri de poartă, unde îl găseşte pe Lionel Messi. Starul argentinian a şutat perfect, al firul ierbii, şi l-a învins pe Guillermo Ochoa. Golul a venit în meciul în care Leo Messi l-a egalat pe Diego Maradona la numărul de meciuri jucate la Campionatul Mondial.

Min. 87: După o lovitură de la colţ, Lionel Messi i-a pasat lui Enzo Fernandez. Jucătorul Benficăi a dus scorul la 2-0 cu o execuţie spectaculoasă, iar starul argentinian şi-a trecut în cont şi un assist.

Cifrele lui Lionel Messi în Argentina – Mexic 2-0

  • 36 de pase reuşite din 41 de încercări (88%)
  • 64 de atingeri ale mingii
  • 2 driblinguri reuşite din 5 încercări
  • 3 baloane recuperate
  • 9 dueluri câştigate din 20
ADVERTISEMENT