Life

Cum a murit, de fapt, Benone Sinulescu. Soția artistului, dezvăluiri dureroase: “Sunt distrusă”

Soția lui Benone Sinulescu a făcut primele declarații după moartea artistului și a dezvăluit cum a murit, de fapt, interpretul de muzică populară, la vârsta de 84 de ani.
18.11.2021 | 16:57
Cum a murit de fapt Benone Sinulescu Sotia artistului dezvaluiri dureroase Sunt distrusa
ADVERTISEMENT

Soția lui Benone Sinulescu a dezvăluit cum a murit, de fapt, interpretul de muzică populară. Femeia a făcut dezvăluiri dureroase după ce artistul s-a stins din viață, la vârsta de 84 de ani.

Cântărețul a murit la spital joi, 18 noiembrie, din cauza unei pneumonii care i-a produs complicații. Artistul avea mai multe probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Soția lui Benone Sinulescu a explicat cum a murit, de fapt, artistul

Soția lui Benone Sinulescu a dezvăluit că interpretul nu a vrut să meargă la spital nici după ce problemele i s-au agravat. Solistul se temea de infectarea cu coronavirus.

Deși avea o pneumonie destul de puternică, Benone Sinulescu nu a vrut să fie internat la o unitate medicală.

ADVERTISEMENT

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza COVID”, a dezvăluit Elena Sinulescu, potrivit impact.ro.

Decesul s-a produs în jurul orei 14.30, iar cântărețul urmează să fie dus la casa mortuară, apoi la Filarmonica. Înmormântarea va avea loc la cimitirul Eternitatea.

ADVERTISEMENT

„A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.

El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul cântăreț de muzică populară avea o stare de sănătate precară. Problemele s-au agravat în ultima perioadă, iar o pneumonie i-a produs complicații.

În urmă cu câteva luni, Benone Sinulescu a ajuns la spital după ce a căzut în casa din Bârzava, județul Alba, acolo unde locuia cu soția sa. După acest incident a ajuns pe mâna medicilor și i s-au recomandat diverse tratamente.

Artistul avea arterele înfundate, dar a sperat că poate rezolva problemele cu ajutorul medicamentelor. Solistul avea și alte afecțiuni care i-au complicat problemele deja existente.

Moartea renumitului artist a provocat tristețe în inimile celor dragi, dar și ale colegilor de breaslă. Benone Sinulescu a avut o carieră muzicală de peste 50 de ani.

ADVERTISEMENT