News

Cum a murit Roza, fetița româncă de 5 ani, găsită într-un sac de gunoi. Ce au găsit legiștii la autopsie

Cum a murit Roza, fetița româncă de 5 ani, găsită într-un sac de gunoi. Ce au găsit legiștii la autopsie, la câteva zile.
29.04.2023 | 16:55
Cum a murit Roza fetita romanca de 5 ani gasita intrun sac de gunoi Ce au gasit legistii la autopsie
Cum a murit Roza, fetița româncă de 5 ani
ADVERTISEMENT

Cum a murit Roza, fetița româncă de 5 ani, găsită într-un sac de gunoi. Ce au găsit legiștii la autopsie, la câteva zile de la moartea fetei. Corpul fetiței, care a fost ucisă în Franța, a fost găsit într-un sac de gunoi în apartamentului unui vecin.

Cum a murit Roza, fetița româncă de 5 ani

Extrem de important, fetița nu ar fi fost violată. Asta, pentru că rezultatele preliminare ale autopsiei arată că nu există nicio urmă de abuz sexual pe trupul Rozei, însă va fi nevoie de analize mai amănunţite pentru a afla cauza morţii.

ADVERTISEMENT

Moartea Rozei șochează în continuare comunitatea franceză, după ce fetița dispărută de acasă a fost găsită într-un sac de gunoi în apartamentul unui vecin de 15 ani. Polițiștii au constatat că fetița ieșise afară la joacă, însă a fost ucisă de adolescentul de 15 ani.

Disperați, părinții Adina și Bogdan au căutat-o în toate locurile, însă nu s-au gândit niciodată că fetița lor a murit într-un mod cumplit, la mai puțin de 200 de metri de casă. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au arătat că micuța a fost dusă acasă la criminal fără violență.

ADVERTISEMENT

“Urmărirea imaginilor de pe camerele video ale comunei au permis să vedem că suspectul s-a apropiat de copil în piaţetă şi s-a îndreptat către domiciliul lui împreună cu ea fără să folosească violenţa fizică pe domeniul public“, a explicat procurorul Frederic Nahon, conform Observatornews.ro.

Principalul suspect, adolescentul de 15 ani, a fost reevaluat psihiatric, după ce în raportul provizoriu s-a concluzionat că băiatul e un pericol real pentru cei din jur. Criminalul de 15 ani se află în grija mamei, părinții săi fiind divorțați. Vecinii spun despre acesta că ar fi un adolescent tulburat.

ADVERTISEMENT

Societatea franceză e acum revoltată de întreaga situație. ”Este dovada unui stat eşuat”, acuză Opoziţia, asta în condițiile în care principalul suspect era în atenţia Poliţiei, dar a reuşit să comită crima. Cetățenii francezi se plâng acum pe rețelele de socializare că statul protejează infractorii. Infractorul riscă acum o pedeapsă de 20 de ani de închisoare.

”Ce poate să fie mai rău de atât? Decât să pierzi un copil? Spuneţi-mi! Nu doresc asta nimănui. Suntem pierduţi. Suntem prăbuşiţi. Fetiţa a ieşit cinci minute în faţa casei, a dispărut şi asta a fost tot”, s-au plâns părinții. Se pare că Roza fusese atrasă în casa criminalului cu o pisică.

ADVERTISEMENT

”Poate că cel care a făcut asta nu ştia ce face. Dar dacă părinţii, care sunt întregi la cap, ar fi ştiut să ţină copilul acasă, n-ar fi făcut asta. Şi el, dacă a ştiut să manipuleze un copil de cinci ani, înseamnă că era întreg la cap”, s-a plâns mătușa Rozei. ”Este complicat, pentru că noi când am auzit asta ne-am spus că asta li s-ar fi putut întâmpla copiilor noştri, i se poate întâmpla oricui. Ne îngrijorează, pentru că noi avem obiceiul să lăsăm copiii să se joace, supravegheaţi. Azi nu putem să mai facem asta”, a completat un vecin.

ADVERTISEMENT