News

Fetiță româncă de 5 ani, găsită decedată într-un sac de gunoi, în Franța. Mama micuței, distrusă: ”Mi-au luat prințesa”

O fetiță româncă de 5 ani a fost găsită decedată într-un sac de gunoi, în Franța. Mama micuței este distrusă de durere. Cine e suspectul crimei.
26.04.2023 | 16:58
Fetita romanca de 5 ani gasita decedata intrun sac de gunoi in Franta Mama micutei distrusa Miau luat printesa
Caz dramatic în Franța: fetiță româncă de 5 ani, găsită moartă într-un sac de gunoi. Cine e suspectul crimei. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Caz terifiant în Franța: o fetiță româncă de 5 ani a fost găsită decedată într-un sac de gunoi, la mică distanță de locuința ei. Mama copilei este distrusă de durere și lansează acuzații grave.

Caz dramatic în Franța: fetiță româncă de 5 ani, găsită moartă într-un sac de gunoi. Cine e suspectul crimei

Evenimentul horror din Hexagon are ca punct de plecare ziua de marți, 25 aprilie. O familie de români stabilită în orășelul francez Rambervilliers a anunțat la poliție dispariția fetiței lor de 5 ani. Totul se întâmpla în jurul orei 15.00.

ADVERTISEMENT

După câteva ore de căutări, oamenii legii au trăit un adevărat șoc. Micuța era găsită moartă, într-un sac de gunoi, într-un apartament situat la câteva sute de metri de domiciliul părinților.

În scurt timp, un adolescent de 16 ani a fost arestat în locuința în care a fost găsit cadavrul micuței românce. Acesta este suspectul principal în cazul morții fetiței românce.

ADVERTISEMENT

Din declarațiile oferite de primarul din Rambervillers, Jean-Pierre Michel, aflăm că acest tânăr, era ”cunoscut poliției municipale și cu siguranță jandarmeriei, pentru fapte legate de abuz sexual”. El ”ar fi atras copiii și avea gesturi sexuale nepotrivite”, a mai spus edilul orășelului francez de 5.000 de locuitori, citat de The StratsTimes.

Sursa citată mai informează că acest adolescent ar suferi de probleme psihiatrice și a fost internat într-o ”instituție specializată” până acum doar câteva săptămâni. Acum se află în custodia poliției.

ADVERTISEMENT

Mama fetiței rupe tăcerea și lansează acuzații grave față de autorități

Mama micuței de 5 ani este distrusă de durere. Miercuri, femeia a avut o primă reacție după această tragedie. ”Durerea este prea mare, ea nu va dispărea niciodată”, a spus Bianca, reporterilor locali, miercuri dimineață, notează Mirror.

Apoi, mama îndoliată a arătat cu degetul către autoritățile franceze. Ea se întreabă de ce suspectul de crimă a fost externat din spitalul de boli psihice. ”Se spune că acum două săptămâni a fost închis într-un spital de boli psihice. De ce l-au dat externat?”, spune femeia.

ADVERTISEMENT

Vreau să se facă dreptate, să nu mai lăsăm bolnavii psihici pe afară. Ei nu distrug o singură viață, ei distrug viața întregii familii. Mi-au distrus viața, toate amintirile cu fiica mea, toate planurile, mi-au luat totul. Mi-au luat micuța prințesă. Nu vreau ca astfel de oameni să mai rămână liberi”, mai adaugă românca.

ADVERTISEMENT
Tags: