Fotbal international

Cum a petrecut Ianis Hagi prima zi după duelul intens cu Braga. S-a destins la un meci de Teqball. FOTO

21.02.2020 | 22:54
Cum a petrecut Ianis Hagi prima zi după duelul intens cu Braga. S-a destins la un meci de Teqball. FOTO
Cum a petrecut Ianis Hagi prima zi după duelul intens cu Braga. S-a destins la un meci de Teqball. Sursa foto: dailyrecord.co.uk
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a făcut meciul carierei în 16-imile Europa League în tricoul celor de la Rangers. În fața a 50.000 de fani prezenți pe ”Ibrox Park”, fiul ”Regelui” a impresionat și a contribuit decisiv la victoria trupei lui Gerrard, scor 3-2 în fața lui Sporting Braga. La o zi după thriller-ul de la Glasgow, Ianis s-a destins la un meci de Teqball.

Ianis Hagi s-a relaxat la un meci de Teqball după duelul contra lui Sporting Braga

Atmosfera extrem de plăcută și de liniștită a domnit vineri la ”Hummel Training Centre”, locația de antrenament a celor de la Glasgow Rangers.

ADVERTISEMENT

Dacă o mare parte dintre colegii săi s-au relaxat pe gazon, Ianis Hagi a preferat să joace un meci de Teqball, profitând de o după-amiază mai lejeră oferită de managerul Steven Gerrard.

”Eroul de la meciul cu Braga a fost în al nouălea cer și în cursul acestei zile, după o noapte de neuitat pe Ibrox. Despre acel meci, Ianis a spus că a fost cel mai mare din carieră.

ADVERTISEMENT

Tatăl său, Gică, a fost prezent în tribune și i-a urmărit evoluția. A fost meciul în care Hagi a dovedit din nou că este o achiziție de excepție pentru Rangers. 

Se pare că tehnica e în natura lui, întrucât și la antrenamente a fost văzut făcând câteva mișcări în fața mesei de Teqball”, scriu cei de la Dailyrecord.

Teqball-ul este un sport care se bucură de o ascensiune rapidă în întreaga lume. Acesta cuprinde, pe lângă jocul cu mingea de fotbal, tenisul de masă sau voleiul.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, meci de vis în Europa League

După debutul bun din Scottish Premiership, Ianis Hagi a explodat pentru Rangers în 16-imile Europa League, reușind un meci uriaș cu Sporting Braga.

La scorul de 0-2 Rangers – Braga, când nimeni nu mai spera la o revenire, Ianis a ieșit la rampă ca un mare jucător. În minutul 67 a marcat primul gol în Europa League pentru noua sa echipă.

Internaționalul român a marcat superb cu piciorul stâng, după o frumoasă incursiune din bandă. Mingea trimisă de Ianis a lovit bara și apoi a intrat liniștită în plasă. Ianis Hagi și-a continuat evoluția de excepție din meciul cu Braga și a mai marcat o dată pentru trupa lui Steven Gerrard.

ADVERTISEMENT

După golul de 1-2 din minutul 67, Ianis a înscris golul de 3-2 în minutul 82 dintr-o lovitură liberă deviată care l-a păcălit pe portarul lusitan. Avea să fie reușita victoriei pentru scoțieni.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri