Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a pierdut FCU Craiova cu FCSB: “Prea ospitalieri”

FCSB a defilat în deplasarea de la Craiova, unde a învins FC U Craiova 1948 cu 3-1, iar Vivi Răchită a explicat la FANATIK SUPERLIGA unde s-a pierdut partida.
17.07.2023 | 11:27
Cum a pierdut FCU Craiova cu FCSB Prea ospitalieri
FC U Craiova a fost învinsă de FCSB (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA s-a întors în forță cu super invitați și promite să rămână alături de fanii fotbalului până de Crăciun, după cum mărturisește și Horia Ivanovici. Între timp, campionatul a început în forță și FCSB a arătat foarte bine în primul meci, câștigat fără drept de apel la Craiova, scor 3-1, iar Vivi Răchită știe unde au pierdut oltenii meciul.

Cum a pierdut FC U Craiova meciul cu FCSB

Mai exact, echipa patronată de Adrian Mititelu a dat dovadă de prea mult respect față de bucureșteni, lucru considerat paradoxal de către Vivi Răchită, fiind cunoscută rivalitatea dintre echipele de fotbal din Oltenia și echipa patronată de Gigi Becali. Vivi Răchită a subliniat și problema preparatorilor fizici, pentru că FC U Craiova nu se poate baza pe un preparator fizic de calibrul lui Thomas Neubert, din contră.

ADVERTISEMENT

”Craiova a fost extrem de ospitalieră cu FCSB-ul. Începând de la schimbul de fanioane, am văzut scria FCSB și în paranteză FC Steaua București, i-au legitimat prin asta. Mă așteptam să facă o ironie Mititelu, să scrie FC eu știu, Stâna Berceni, sau ceva de genul ăsta, dar au pus Steaua București. Un respect prea mare, nu am mai auzit ca oltenii cu bucureștenii să fie așa prieteni.

Apoi, s-au întâlnit două echipe fără antrenori principali pe bancă. A câștigat echipa cu jucători mai valoroși și cu preparatorul fizic mai bun. A fost o așa mare diferență în prima repriză din punct de vedere fizic. Jucătorii Craiovei simt ce se întâmplă în vestiar, nu poți să-l ai pe Vasilică în vestiar și să domini fizic.

ADVERTISEMENT

La FCSB s-au învățat jucătorii, îl au pe Neubert, măcar impune respect față de Vasilică (n.r. Dan Vasilică, preparatorul fizic al oltenilor). Neubert era preparator fizic și când juca FCSB Steaua în Liga Campionilor, are foarte mare experiență și valoare. Vasilică, în afara faptului că îl prezintă Adrian Mititelu ca un mare profesionist, nu are nicio realizare”, a declarat Vivi Răchită.

În discuție a intervenit și Robert Niță, aflat în platou. ”Păi da, dar domnul Mititelu se contrazice. Ne spune de domnul Vasilică de 15 ani că e Pele al preparatorilor, dar după meci vine și spune că nu avem ritm, ăia au fost mai motivați”, a comentat fostul fotbalist.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI poate fi urmărită LIVE, luni, marţi şi vineri, de la ora 10:30, LIVE exclusiv pe www.fanatik.ro, începând cu 17 iulie 2023. Pentru cei care vor să revadă emisiunea, aceasta va fi difuzată în premieră de la ora 17:30 pe Youtube și Facebook.

Concret, fanii fotbalului românesc pot să urmează FANATIK SUPERLIGA pe canalul Youtube Fanatik, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial și pe pagina de Facebook Fanatik. Nu uitați să dați LIKE și URMĂREȘTE pe Facebook pentru a primi notificări în timp real, dar și LIKE și SUBSCRIBE pe Youtube. FANATIK SUPERLIGA nu trebuie ratată!

ADVERTISEMENT

Inegalabilul Horia Ivanovici îi va avea alături în emisiuni pe ”Cobra” Adrian Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță, Bănel Nicoliță, Dănuț Lupu, pentru a reaminti câțiva mari fotbaliști, alături de Vivi Răchită, directorul FRF Mihai Stoichiță și jurnaliștii Andrei Vochin, Alin Buzărin și Cristi Coste. Cele mai tari reacții și informații în EXCLUSIVITATE le veți găsi doar la FANATIK SUPERLIGA!

Vivi Răchită analizează FC U Craiova - FCSB 1-3

ADVERTISEMENT