Life

Cum a primit Nicolas Cage vestea că Lisa Marie Presley, fosta lui soție, a murit: „Ea aducea lumina”

Nicolas Cage a reacționat după ce fosta lui soție, Lisa Marie Presley s-a stins din viață pe 12 ianuarie, la numai 54 de ani.
14.01.2023 | 16:57
Cum a primit Nicolas Cage vestea ca Lisa Marie Presley fosta lui sotie a murit Ea aducea lumina
Mesajul transmis de Nicolas Cage după moartea Lisei Marie Presley. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vestea că Lisa Marie Presley a murit a căzut ca un trăsnet peste publicul care a îndrăgit-o, dar mai ales pentru apropiații săi. Nicolas Cage și-a exprimat public regretul după ce a aflat că fosta lui soție nu mai e în viață.

Reacția avută de Nicolas Cage după ce Lisa Marie Presley, fosta lui soție, s-a stins din viață

Lisa Marie Presley s-a stins din viață subit, în urma unui șoc cardiac, pe 12 ianuarie. Unica fiică a lui Elvis Presley a avut, până la 54 de ani, o viață plină de dezamăgiri. 

ADVERTISEMENT

Și-a văzut tatăl mort, când avea doar 9 ani, iar în 2020 fiul său de doar 27 de ani s-a sinucis, provocându-i mamei sale o suferință imensă.

Mai mult, Lisa Marie Presley a avut ghinion și în dragoste. Chiar dacă a fost căsătorită de patru ori, niciuna dintre căsnicii nu a rezistat.

ADVERTISEMENT

Unul dintre soții artistei a fost Nicolas Cage, căreia i-a spus „da” în 2002. Mariajul nu a mers, însă, și s-a destrămat după trei luni și jumătate. Cu toate acestea, divorțul s-a pronunțat abia doi ani mai târziu.

După ce a aflat de moartea fostei sale soții, Nicolas Cage a trimis un comunicat în care a dezvăluit cum se simte după aflarea cumplitei vești.

ADVERTISEMENT

„Este o veste devastatoare. Lisa a avut cel mai tare râs dintre toate persoanele pe care le-am întâlnit vreodată. Ea aducea lumină în fiecare cameră”, a declarat Nicolas Cage, conform Ziare.com.

Lisa Marie Presley va fi înmormântată lângă fiul său

Lisa Marie Presley urmează să fie înmormântată, conform dorinței sale, alături de fiul său, Ben, la proprietatea familiei din Tennessee, Graceland.

ADVERTISEMENT

În urmă cu aproximativ trei luni, la doi ani de când fiul său și-a pus capăt zilelor, Lisa Marie Presley a transmis un mesaj sfâșietor în mediul online.

„Nu voi mai fi niciodată la fel. Te rog să mă aștepți, dragostea mea, și să mă ții de mână în timp ce eu rămân să continui să le protejez și să le cresc pe surorile tale mai mici și să fiu aici pentru Riley. Știu că ți-ai dori asta”, scria fiica lui Elvis Presley.

ADVERTISEMENT