Life

Momentele care i-au marcat destinul Lisei Marie Presley. Fiica lui Elvis a murit după Globurile de Aur. Ultimul interviu acordat

Ultima apariție a Lisei Marie Presley, singura fiică a lui Elvis Presley, nu prevestea ce avea să se întâmple cu mai puțin de două zile mai târziu.
13.01.2023 | 11:42
Momentele care iau marcat destinul Lisei Marie Presley Fiica lui Elvis a murit dupa Globurile de Aur Ultimul interviu acordat
Evenimentele care i-au marcat viața Lisei Marie Presley. Ultima apariție a sa a fost la Globurile de aur. Foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Pe 11 ianuarie a fost prezentă la ceremonia Globurilor de Aur, iar două zile mai târziu a fost anunțată moartea fulgerătoare a Lisei Marie Presley. Unica fiică a lui Elvis Presley a avut un trecut conversat, trăind tot timpul în umbra tatălui său.

Lisa Marie Presley, destin umbrit de moartea „Regelui” Elvis

Lisa Marie Presley a fost unicul copil al unuia dintre cele mai celebre cupluri din lume, dar și parte unei familii marcată de numeroase tragedii. Mulți ar fi de părere că fiica „Regelui rock and roll-ului” a venit pe lume pentru a fi înconjurată de faimă și abundență, însă destinul i-a fost presărat cu pierderi și suferințe.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, a încercat să mențină vie amintirea tatălui său, care s-a stins din viață la doar 42 de ani, în luna august a anului 1977.

La acea vremea, Lisa Marie Presley avea numai 9 ani și a păstrat amintirea din ultima seară petrecută cu Elvis Presley. Artistul și-a sărutat fiica pe frunte înainte de culcare, iar a doua zi aceasta l-a văzut prăbușit, fără suflare, pe podeaua din baie.

ADVERTISEMENT

„Am avut un sentiment. El nu se simțea bine. Tot ce știu ce e că am simțit și s-a întâmplat”, a povestit Lisa Marie Presley într-un interviu acordat în 2003, conform abc.net. 

Lisa Marie Presley nu și-a găsit niciodată dragostea

A iubit și s-a căsătorit de 4 ori, dar Lisa Marie Presley nu a reușit să trăiască acea dragoste ca în povești. În 1988, Presley s-a căsătorit cu muzicianul Danny Keough, împreună cu care a avut doi copii, actorul Riley Keough, născut în 1989 și Benjamin Keough, care a venit pe lume în 1992.

ADVERTISEMENT

Au divorțat în 1994, iar la câteva zile, Lisa Presley s-a căsătorit cu Michael Jackson. Mariajul a durat 18 luni și a fost încărcat de apariții controversate.

În 2002 a spus „da” pentru a treia oară, lui Nicolas Cage. Doi ani mai târziu, însă, a semnat din nou actele de divorț. Presley a mai crezut în dragoste și în 2006 a devenit soția muzicianului  Michael Lockwood. Cei doi au două fete gemene, Harper și Finley Lockwood, dar căsătoria lor a avut un final trist.

ADVERTISEMENT

A început în 2016 și au oficial declarați despărțiți în 2021, iar martorele luptelor au fost copilele, care în 2017 au fost puse în custodie de protecție.

Fiul Lisei Marie Presley s-a sinucis la 27 de ani

Lisa Marie Presley a trecut printr-o altă dramă, în 2020, când fiul său, Benjamin, atunci în vârstă de 27 de ani, s-a sinucis. Ea a găsit puterea să vorbească despre tragedie în 2022, afirmând că a trăit o realitate necruțătoare.

De-a lungul vieții sale, fiica lui Elvis Presley s-a luptat cu adicția de somnifere și analgezice, cu care s-a luptat după nașterea gemenelor, în 2008.

„Poți citi asta și te întrebi cum, după ce am pierdut oameni apropiați, am căzut și eu pradă opioidelor. Îmi reveneam după nașterea fiicelor mele, când un medic mi-a prescris opioide pentru durere.

A fost nevoie doar de o rețetă pe termen scurt de opioide în spital pentru ca să simt nevoia să le iau în continuare”, a scris ea în prefața cărții Statele Unite ale Americii Opioide, lansată în 2019.

Ultima apariție a Lisei Marie Presley. Fiica lui Elvis Presley a întrerupt interviul lui Austin Butler

Lisa Marie Presley a moștenit Graceland, un conac pe o proprietate de 13 acri în Memphis, Tennessee, după moartea lui Elvis Presley. Acolo sunt îngropați atât marele artist, cât și fiul Lisei, dar și alți apropiați.

Pe 12 ianuarie 2023, unica fiică a lui Elvis Presley s-a stins din viață subit, la doar 54 de ani, din cauza unui stop cardiac. Cu o zi în urmă, împreună cu mama sa, Priscilla Presley, ea a fost prezentă la ceremonia Globurilor de Aur. 

Lisa Marie Presley a întrerupt interviul lui Austin Butler, fără să știe că aceea este ultima declarație pe care o va acorda presei.

@jennys_randomclipz #fyp #lisamariepresley #rip #prayers #elvispresley #entertainmenttonight #fypシ ♬ original sound – Jennys_randomclipz

„Ce? Ți-am stricat interviul? Chiar nu am știut ce să fac cu mine după ce l-am văzut. A trebuit să iau cinci zile pentru a-l procesa pentru că a fost atât de incredibil și atât de perfect și atât de autentic încât, da, nici nu pot descrie ce înseamnă. Sunt aici să-i susțin pe Austin și Baz și filmul. Sper să câștige”, a spus Lisa despre filmul Elvis.

ADVERTISEMENT