Life

Cum a putut să își numească o mamă bebelușul. Val de critici pentru femeie: „Cum a putut să îți pese atât de puțin de fiica ta?”

Cum a putut să își numească o mamă bebelușul. A existat un adevărat val de critici pentru femeie. Ce nume a ales aceasta.
19.04.2023 | 19:28
Cum a putut sa isi numeasca o mama bebelusul Val de critici pentru femeie Cum a putut sa iti pese atat de putin de fiica ta
Cum a putut să își numească o mamă bebelușul. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Cum a putut să își numească o mamă bebelușul. Femeia a primit foarte multe critici pentru alegerea pe care a făcut-o. Iată ce nume a ales!

Cum a putut să își numească o mamă bebelușul

O mamă a primit un val de critici după felul în care și-a numit fiica. Cum a putut aceasta să își numească bebelușul. Totul a început după ce aceasta a vrut să se inspire din mâncarea ei preferată.

ADVERTISEMENT

Astfel, numele fetiței care a abia a venit pe lume este Avacuddo. Femeia este o mare fană a avocado și s-a inspirat pentru numele fiicei sale, răstălmăcind puțin literele.

Desigur, unii oameni au fost cu adevărat revoltați după ce au aflat de acest nume. Cineva a spus că „săracul copil” este condamnat din cauza numelui primit. Ba mai mult, acea persoană crede că bebelușul va fi bătaia de joc a multora din cauza numelui său.

ADVERTISEMENT

„Nu. Oprește-te. Săracul copil este condamnat. Nu înțeleg cum a putut să îți pese atât de puțin de fiica ta încât să îi pui acest nume. Toată lumea o să râdă de ea”, a spus unul dintre internauți.

Val de critici pentru mama care și-a numit bebelușul după avocado

O altă persoană spunea că speră că este vorba doar despre o poreclă și că acela nu este numele real al copilului. Internautul a spus că numele fetiței trebuia să fie doar Ava, nu Avacuddo.

ADVERTISEMENT

„Este ireal. Eu sper că numele ei este Ava și „avacado” este o poreclă? Sper. Altfel nu pot să înțeleg cum ai decis să îi pui numele ăsta”, a reacționat un alt internaut.

Pe de altă parte, au fost și oameni care au susținut-o pe femeia care a șocat cu numele ales pentru bebelușul ei. Aceștia au susținut că fiecare are dreptul să își numească copilul așa cum vrea.

ADVERTISEMENT

„De ce atâte critici! Fiecare părinte își numește copilul așa cum vrea. E un simplu nume, nu asta o să o definească în viață”, i-a luat cineva apărarea femeii.

ADVERTISEMENT
Tags: