News

Cum a rămas un italian fără 100.000 de euro după ce s-a îndrăgostit de o româncă. Planul diabolic al femeii

Un italian în vârstă de 62 de ani a rămas fără bani, dar și cu ”inima frântă”, după ce a decis să se căsătorească cu o tânără din România pusă pe rele.
13.04.2024 | 14:57
Cum a ramas un italian fara 100000 de euro dupa ce sa indragostit de o romanca Planul diabolic al femeii
Cum a rămas un italian fără 100.000 de euro după ce s-a îndrăgostit de o româncă. Planul diabolic al femeii. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 38 de ani l-a convins pe italian că el este dragostea vieții ei, însă în cele din urmă l-a păcălit de mai bine de 100.000 de euro și a dispărut fără nicio urmă. Femeia locuia în satul Sturno din Campania, Italia, și l-a cucerit pe bărbat în mai multe luni. Fără să stea pe gânduri, acesta a luat-o de nevastă, dar a ajuns să regrete enorm alegerea făcută.

Cum a rămas un italian fără 100.000 de euro după ce s-a îndrăgostit de o româncă

Conform Observatornews.ro, italianul a fost cucerit de frumusețea fetei, astfel că nu i s-a părut nimic în neregulă să o ceară pe aceasta în căsătorie la scurt timp după o scurtă relație. Fiind orbit de dragoste, italianul nu a realizat nicio secundă că este de fapt victima unei escroace, astfel că a ajuns la sapă de lemn.

ADVERTISEMENT

Conform Il Mattino, femeia a rezistat alături de bărbat exact un an, timp în care i-a luat aproximativ 110.000 de euro din conturi. În cele din urmă a dispărut fără urmă, fără să-i pese prea mult de soț. ”Am crezut într-o poveste de dragoste, dar se pare că am fost doar o victimă a unui plan bine pus la punct”, a declarat bărbatul conform presei din Italia.

Nu doar bătrânii din Italia sunt înșelați în dragoste, ci și româncele din Spania. De un fals Brad Pitt, de această dată. Probabil că toată lumea a auzit deja de cazul femeii care a fost abordată pe Tik Tok de Brad Pitt, care a cucerit-o cu declarațiile sale de dragoste. I-a trimis inclusiv permisul de conducere pentru a se asigura că femeia cade în capcană.

ADVERTISEMENT

Elena Cornea locuiește în Ourense și a explicat că nu se consideră o persoană naivă, însă n-a avut nimic de obiectat atunci când Brad Pitt a abordat-o pe Tik Tok și i-a spus că o iubește. Mai mult, i-a trimis acestuia 1.300 de euro, înainte să se prindă că totul era o escrocherie bine pusă la punct.

O femeie din Spania a avut inima frântă de Brad Pitt

De fapt, Elena a dorit neapărat să le atenționeze și pe celelalte gospodine de pe Tik Tok, ca acestea să știe că acel Brad Pitt nu este adevăratul actor american. ”M-am abonat cu datele mele și a început să-mi trimită mesaje pe WhatsApp. Mi-a dovedit că este el cu permisul de conducere pe care era fotografia lui. Am rămas fără cuvinte”, a explicat femeia.

ADVERTISEMENT

Fiind o mare admiratoare a lui Brad Pitt, Elena nu a conceput să poate să rateze șansa vieții ei și să nu fructifice această poveste frumoasă de dragoste cu actorul. ”A vizitat România în 2000 și l-am văzut de la vreo 50 de metri distanță. Mi-a placut foarte mult de el în serialul Dallas, dar mi-a plăcut și în Troia”, suspină femeia, vizibil îndrăgostită de Brad Pitt.

S-a trezit în realitate doar atunci când iubirea vieții sale de pe Tik Tok i-a cerut bani pentru a-i trimite un colet suspect cu bijuterii. ”Mi-a oferit un pachet cu un cadou care venea din Statele Unite. Am primit o fotografie cu conținutul. Erau bijuterii și mulți bani, cam 50.000 de euro, și nu trebuia să plătesc decât 1.000 de euro taxe vamale. Am facut transferul prin MoneyGram, m-am dus să ridic coletul și acesta nu exista.

ADVERTISEMENT

Banii mei au mers prin Moldova în Filipine. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut încă 3.000 de euro pentru a-mi trimite pachetul direct acasă”, a completat femeia. ”Ei bine, trebuia să vezi cum vorbește cu mine. Îmi trimitea inimi și sărutări, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile mele. Mi-a spus că mă iubește”, a concluzionat femeia. Anchetatorii au stabilit că cel mai probabil infractorii sunt din Filipine, deci imposibil de prins.

ADVERTISEMENT
Tags: