Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a răspuns Andrei Nicolescu la întrebarea „Le-ați da Dinamo lui Țiriac și lui Mircea Lucescu?”

Andrei Nicolescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre posibilitatea ca Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu să preia Dinamo. Ce spune administratorul special de o posibilă colaborare.
31.01.2024 | 00:27
Cum a raspuns Andrei Nicolescu la intrebarea Leati da Dinamo lui Tiriac si lui Mircea Lucescu
Cum a răspuns Andrei Nicolescu la întrebarea „Le-ați da Dinamo lui Țiriac și lui Mircea Lucescu?”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ion Ţiriac a vorbit în spaţiul public despre posibilitatea de a prelua clubul Dinamo şi a declarat că s-ar implica la fotbal doar alături de Mircea Lucescu, pe care îl vede omul potrivit pentru a coordona şi conduce un proiect în fotbalul românesc.

Cum a răspuns Andrei Nicolescu la întrebarea „Le-ați da Dinamo lui Țiriac și lui Mircea Lucescu?”

Administratorul special de la Dinamo, Andrei Nicolescu, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre posibilitatea ca Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu să preia clubul, spunând că nu îi va fi greu să renunţe la pachetul majoritar de acţiuni:

ADVERTISEMENT

“Mi-e greu să discut despre ce spune domnul Ţiriac, dar domnul Mircea Lucescu este mereu binevenit în orice poziţie la Dinamo. Deocamdată este mult prea devreme să spunem o opinie despre asta. 

Este o discuţie între doi oameni care, în continuare, reprezintă sportul românesc la cel mai înalt nivel. O discuţie între doi coloşi, iar până va ajunge şi până la noi, ceilalţi, va mai dura. Este primit cu braţele deschise domnul Ţiriac.

ADVERTISEMENT

“Evident că i-aş da clubul domnului Ţiriac, dar acea discuţie am auzit-o şi eu din presă”

100%, nici nu se pune problema să nu fie primiţi la Dinamo. Sunt bine veniţi oricând în orice poziţie îşi doresc. Avem toată deschiderea, dar vă spun că ete mult prea devreme.

Evident că i-aş da clubul domnului Ţiriac, dar acea discuţie am auzit-o şi eu din presă, deocamdată nu este nimic concret. Cu domnul Lucescu am discutat la începutul anului.

ADVERTISEMENT

Încercăm să stăm de vorbă, sper ca domnul Lucescu să vină şi la Săftica pentru a-i vedea pe băieţi. Dânsul este foarte aproape de Dinamo, dar depinde foarte mult de ceea ce vrea să facă în viitor”, a spus Andrei Nicolescu la FANATIK SUPERLIGA.

Ion Ţiriac: “M-aş băga cu nenea Mircea Lucescu”

Ion Ţiriac a declarat că fotbalul românesc a rămas mult în urma celui din Occident. Miliardarul a declarat că s-ar băga la Dinamo Bucureşti doar alături de Mircea Lucescu:

ADVERTISEMENT

„Ieri am avut un prânz cu un prieten, vreo două ore, care ştie mai mult fotbal. L-am întrebat: «De ce?». Şi el mi-a spus cam despre ce e vorba. Dacă mâine dimineaţă, Mircea Lucescu, la vârsta pe care o are, ar spune să facem o echipă care să se numească Dinamo Braşov, sau altfel, pentru că Dinamo Bucureşti este deja, dar un Dinamo… la aia m-aş băga cu nenea Mircea Lucescu.

Cu toate că sunt lucuri pe care nu le înţeleg în fotbal. Nu înţeleg cum ai un regulament în care 13 din 23 de jucători pot fi străini. Păi românii mei unde mai joacă? Aş face reguli drastice să-i ajute pe tinerii aceştia de aici să sară treapta de la Divizia I, până la una regulară.

În Europa sunt cinci sporturi. E fotbal pe primul loc, fotbal pe doi, fotbal pe trei, fotbal pe patru şi după vine tenisul. Noi în fotbal suntem astăzi cum suntem, foarte în urmă… Să vedem cum facem mai bine”, a declarat Ion Ţiriac.

Cum a răspuns Andrei Nicolescu la întrebarea „Le-ați da Dinamo lui Țiriac și lui Mircea Lucescu?”

ADVERTISEMENT