News

Cum a răspuns Viorica Dăncilă la întrebarea dacă a fost marioneta lui Liviu Dragnea

02.03.2021 | 09:27
Cum a raspuns Viorica Dancila la intrebarea daca a fost marioneta lui Liviu Dragnea
ADVERTISEMENT

Prezentă luni, 1 martie, la o emisiune de televiziune, Viorica Dăncilă a dat un răspuns ferm la întrebarea dacă a fost sau nu marioneta lui Liviu Dragnea, atunci când fostul lider al PSD deținea controlul în cel mai important partid al opoziției.

Multă vreme, opinia publică din România a avut senzația că fostul premier este o persoană controlabilă, gata să execute comenzile venite de la vârful Partidului Social Democrat și de la liderul său.

ADVERTISEMENT

Se pare că lucrurile nu au stat astfel, cel puțin asta spune Viorica Dăncilă. După mai bine de la un an de la pierderea puterii, la guvernare și în partid, aceasta reacționează și infirmă acuzațiile că ar fi fost o marionetă a lui Dragnea.

Cum a răspuns Viorica Dăncilă la întrebarea dacă a fost marioneta lui Liviu Dragnea

Viorica Dăncilă sare în apărarea sa, atunci când vine vorba de relația politică din trecut cu Liviu Dragnea.  Fostul premier spune că nu a fost marioneta acestuia, iar cei care au acuzat-o de acest lucru sunt ”yes-meni” care au participat la partide de vânătoare şi şpriţ cu fostul lider PSD.

ADVERTISEMENT

”În niciun caz. Am fost premierul României şi nu am fost marioneta absolut a nimănui. Cred că alături de Liviu Dragnea au fost oameni care au vrut să îşi arate ataşamentul faţă de lider şi au dezinformat foarte mult.

Mulţi din partid au fost și sunt yes-mani, oameni care nu au personalitate, oameni care îşi schimbă şeful şi în faţa fiecăruia dintre noi au avut acelaşi comportament”, a povestit Viorica Dăncilă, la A7TV, potrivit Hotnews.ro.

ADVERTISEMENT

Dăncilă, atac la Ciolacu și Stănescu

Întrebată dacă este adevărat, așa cum s-a zvonit, că de multe ori intra la discuțiile cu Dragnea cu ideile ei şi ieșea cu concluziile lui, Dăncilă a răspuns printr-o negare și printr-un atac la adresa actualilor lideri PSD, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu.

”Nu este adevărat acest lucru. Cei care au lucrat, aş spune şi împotriva partidului şi împotriva Guvernului pe care l-am condus, au căutat să îşi justifice într-un fel acţiunile lor şi atunci au venit cu lucruri care nu sunt conforme cu realitatea.

ADVERTISEMENT

Cei care m-au acuzat, în primul rând, Paul Stănescu, cei care au făcut aceste acuzaţii, cum ar fi înţelegerea cu preşedintele Klaus Iohannis. Atât el cât şi Marcel Ciolacu şi alţii au fost oamenii care au stat alături de Liviu Dragnea şi când mergeau la vânătoare şi la şpriţ, acolo unde spuneau că nu era loc pentru femei.

Ei erau cei care discutau cu Liviu Dragnea de cele mai multe ori. Plecau în Deltă, în diferite locuri. Eu nu am participat la astfel de activităţi. Eu discutam cu Liviu Dragnea, eu în calitate de prim-ministru, Liviu Dragnea în calitate de preşedinte de partid”, a mai afirmat Dăncilă.

ADVERTISEMENT