Life

Cum a reacționat Adrian Minune când a aflat că fiica lui cea mică este însărcinată: „Nici ea nu a știut că e gravidă”

Cum a reacționat Adrian Minune când a aflat că fiica lui cea mică este însărcinată. Ce a spus manelistul după ce a aflat că va fi bunic din nou.
01.11.2022 | 10:09
Cum a reactionat Adrian Minune cand a aflat ca fiica lui cea mica este insarcinata Nici ea nu a stiut ca e gravida
Cum a reacționat Adrian Minune când a aflat că fiica lui cea mică este însărcinată. Foto Colaj Fanatik / Instagram și Facebook
ADVERTISEMENT

Adrian Minune este în culmea fericirii după ce a aflat că fiica lui cea mică este însărcinată cu primul ei copil.

Adrian Minune este fericit că va fi din nou bunic

Adrian Minune a mărturisit că este foarte fericit că va fi bunic, după ce fiica sa cea mică a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil.

ADVERTISEMENT

Manelistul a spus că nu se simte mai bătrân din cauză că este în postura de bunic, ci doar se simte mai bogat pentru că va avea mai mulți oameni în casă.

De asemenea, Adrian Minune a specificat că fiica lui cea mică, Adriana Simionescu, nu a ținut secret faptul că este însărcinată, dar totul a fost o surpriză inclusiv pentru aceasta pentru că nu știa că este gravidă, semn că artista și iubitul ei nu aveau în plan un copil.

ADVERTISEMENT

„Da! Voi fi din nou bunic! Asta nu înseamnă că am îmbătrânit, înseamnă că sunt mai bogat, am mai mulți oameni în casă. Adriana nu a ținut secret, nici ea nu a știut că e gravidă, s-a întâmplat”, a declarat manelistul la Xtra Night Show.

Cum se simte soția lui Adrian Minune. Cati a avut probleme de sănătate

Adrian Minune a vorbit și despre un lucru mai puțin fericit, anume starea de sănătate a soției sale, Cati.

ADVERTISEMENT

Aceasta a suferit în trecut un accident vascular cerebral și acum trebuie să meargă periodic în Turcia și să urmeze un tratament.

Adi Minune a spus că soția lui va trebui să ia pastile toată viața de acum înainte.

„Cati a fost iar în Turcia, i s-au schimbat pastilele, este ok, totul e ca la carte. Ea urmează un tratament în continuare, va lua pastile toată viața, dar ce-ți oferă Dumnezeu, așa trebuie să iei.

ADVERTISEMENT

Ieri a venit din Turcia, ea a fost acolo, eu am venit la cântat”, a mărturisit cântărețul la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT
Tags: