Life

Cum a reacționat Alexandru Ciucu după ce s-a spus că divorțează de Alina Sorescu. Imaginea postată de acesta

Alexandru Ciucu, reacție pe rețelele de socializare după ce s-a spus că divorțează de Alina Sorescu. Ce imagine a postat și ce a spus designerul cu ocazia zilei de naștere a fetiței sale.
16.01.2022 | 20:13
Cum a reactionat Alexandru Ciucu dupa ce sa spus ca divorteaza de Alina Sorescu Imaginea postata de acesta
Cum a reacționat Alexandru Ciucu după ce s-a spus că divorțează de Alina Sorescu. foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Alexandru Ciucu a avut o reacție pe rețelele de socializare chiar în timp ce se zvonește că divorțează de soția sa.

Acesta a postat o fotografie, cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, care a împlinit vârsta de opt ani.

ADVERTISEMENT

Ce imagine a postat Alexandru Ciucu pe rețelele de socializare

Nimic nu ar da de bănuit că ar exista probleme în acest cuplu, deoarece designerul a postat o imagine a unei familii fericite, chiar perfecte, care se bucură împreună de un moment important, anume o zi de naștere.

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu, alaturi de fetele lor
Ce imagine a postat Alexandru Ciucu pe rețelele de socializare. Foto: Facebook

„Carolina, 8 ani. The Party. La multi ani scumpa noastră! Să fiți sănătoase!”, a scris el în dreptul imaginii publicate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Alina Sorescu nu a pus nicio fotografie cu soțul său pe rețelele de socializare, ci s-a limitat la o imagine în care apare fiica ei cea mare, căreia i-a urat numai de bine.

“Acum 8 ani te-am adus pe lume, Carolina mea iubită… Să creșți MARE și deșteaptă alături de surioara ta Raisa și să ți se îndeplinească toate visele! La mulți ani!!!”, a scris Alina Sorescu.

ADVERTISEMENT

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, în pragul divorțului?

Conform Click, Alina Sorescu este cea care vrea să puncă capăt relației. Ea și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună două fetițe.

Problemele pe care le-ar avea în mariaj îi dau mari bătăi de cap solistei, care a slăbit foarte mult în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a refuzat să dea declarații despre subiectul divorțului de Alexandru Ciucu, ea fiind foarte discretă în viața sa privată.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine.

Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus Alina Sorescu.

Totuși, între cei doi ar exista probleme, iar artista vrea divorțul. În schimb, Alexandru Ciucu ar vrea să stea cât mai mult plecat de acasă.

Tocmai din acest motiv el ar fi acceptat un curs de perfecționare în Franța, care durează un an și jumătate.

ADVERTISEMENT