Sport

Cum a reacționat Carlo Ancelotti la o ofertă de 500 de milioane de euro: “Aș merge pe jos”

Carlo Ancelotti a reacționat la o posibilă ofertă de 500 de milioane de euro din partea unei formații din Arabia Saudită. Tehnicianul italian a oferit un răspuns ironic.
09.12.2023 | 11:30
Cum a reactionat Carlo Ancelotti la o oferta de 500 de milioane de euro As merge pe jos
Carlo Ancelotti a reacționat la o posibilă ofertă de 500 de milioane de euro din partea unei formații din Arabia Saudită. Tehnicianul italian a oferit un răspuns ironic. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Antrenorul celor de la Real Madrid trece printr-o perioadă foarte bună alături de formația de pe Bernabeu. Italianul este foarte fericit la Madrid și nu se grăbește să își facă bagajele. Însă, Carlo Ancelotti a reacționat surprinzător la o posibilă ofertă din Arabia Saudită în valoare de 500 de milioane de euro.

Cum a reacționat Carlo Ancelotti la o ofertă de 500 de milioane de euro

Carlo Ancelloti a reacționat ironic la o posibilă ofertă de 500 de milioane de euro. Tehnicianul italian susține că nu are nevoie de un salariu mai mare și este mulțumit de perioada sa de la Real Madrid. Antrenorul este conștient de schimbările pe care le aduc cei din Arabia Saudită în fotbalul mondial.

ADVERTISEMENT

“Dacă m-aș duce în Arabia Saudită pentru 500 de milioane de euro? Uite, nici măcar nu ar trebui să rezerv un avion. Aș merge pe jos până acolo. Nu, glumesc. Nu am nevoie de bani. Lumea se schimbă cu adevărat și va continua să se schimbe”, a spus Carlo Ancelotti, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Reacția lui Carlo Ancelotti după ce noul transfer al lui Real Madrid a câștigat titlul în Brazilia

Endrick Felipe a câștigat pentru a doua oară consecutiv campionatul în Brazilia cu Palmeiras. Noul transfer al celor de la Real Madrid a reușit performanțe incredibile în țara natală și l-a depășit chiar și pe Neymar. Carlo Ancelotti și Florentino Perez îl așteaptă în sezonul următor pe Endrick alături de starurile de pe Bernabeu.

ADVERTISEMENT

“Suntem încântați de el, observăm că evoluția lui este foarte rapidă. Sunt încântat să îl am în sezonul viitor”, a spus Carlo Ancelotti despre Endrick, potrivit AS.

Endrick a scris istorie în Brazilia la Palmeiras

La finalul meciului, Endrick a avut un discurs foarte modest. Tânărul atacant le-a mulțumit colegilor. “Așa cum am spus, pentru mine nu există proeminență. Prietenii mei mi-au spus că voi fi vedeta campionatului și că va trebui să câștig premiile individuale. 

ADVERTISEMENT

Dar pentru mine asta nu este important. Pentru mine ceea ce este important este echipa și fără ei nu aș fi reușit. Nu ar fi nimic, sunt doar recunoscător că fac parte din această echipă”, a declarat Endrick, citat de Marca.

Endrick se află la al doilea campionat câștigat în Brazilia cu Palmeiras. Atacantul brazilian, care a adunat deja două apariții la naționala Braziliei, l-a depășit pe Neymar la numărul de goluri marcate de un jucător brazilian până la vârsta de 18 ani (11 goluri). Endrick este depășit doar de Ronaldo, care are 12 goluri.

ADVERTISEMENT

“Felicitări Endrick pentru al doilea titlu consecutiv în Brazilia. Golul tău în ultimul meci a ajutat echipa ta, Palemiras, pentru a cuceri un titlu meritat. Suntem foarte mândri de tine”, a fost mesajul de felicitare al lui Real Madrid pentru Endrick.

  • 25 de milioane de euro este cota de piață a lui Endrik (17 ani)
ADVERTISEMENT