Life

Cum a reacționat Gabriela Cristea după ce Tavi Clonda i-a umblat în telefon: ”Așa soț?”

Gabriela Cristea și-a dat seama că Tavi Clonda i-a umblat în telefon. Cum a reacționat vedeta și ce s-a întâmplat mai departe?
24.03.2024 | 19:25
Cum a reactionat Gabriela Cristea dupa ce Tavi Clonda ia umblat in telefon Asa sot
Cum a reacționat Gabriela Cristea după ce Tavi Clonda i-a umblat în telefon. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și-a dat seama că Tavi Clonda i-a umblat în telefon. Cum a reacționat vedeta și de ce a făcut artistul un astfel de gest? Nu puțini sunt cei care au rămas uimiți după ce au aflat despre cele întâmplate.

Cum a reacționat Gabriela Cristea după ce Tavi Clonda i-a umblat în telefon

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi sunt împreună de mult timp și de asemenea au o familie cât se poate de superbă.

ADVERTISEMENT

În același timp, ambii parteneri sunt extrem de activi în mediul online. Aceștia le povestesc constant fanilor săi tot ceea ce se întâmplă în viața lor, dar și multe alte noutăți. 

Așa s-a întâmplat și de această dată. Gabriela Cristea le-a dezvăluit fanilor săi că Tavi Clonda i-a umblat în telefon. Vedeta și-a dat seama însă de abia a doua zi. Care este motivul și cum a reacționat aceasta?

ADVERTISEMENT

Gestul artistului a fost unul cât se poate de drăguț. Se pare că Tavi Clonda i-a umblat în telefon vedetei pentru a-i opri alarma. Aceasta se scoală în fiecare dimineață de la 6.30, iar artistul a vrut ca Gabriela Cristea să se odihnească.

„Hai să vi-l pârăsc pe soț. Domnul Tavi Clonda, soțul meu, cu care în curând fac 9 ani de căsătorie oficială, mi-a umblat în telefon (…). Știți că în mod normal eu mă trezesc la 6 jumătate, așa cum fac de obicei, să mp duc să duc fetele la școală. Numai că astăzi m-am trezit la ora 9”, a povestit vedeta.

ADVERTISEMENT

Soțul vedetei s-a ocupat de tot

Tavi Clonda nu doar că a lăsat-o pe Gabriela Cristea să doarmă mai mult, dar a dus și fetele la grădiniță. Drept urmare, vedeta s-ai odihnit cum nu a mai făcut-o de mult. Și nici măcar ei nu i-a venit să creadă acest lucru.

Gabriela Cristea spune că nu a mai reușit să se trezească așa târziu de când era mică. Pe de altă parte, s-a bucurat extrem de tare de gestul făcut de soțul său, care s-a gândit la ea, dar și la nevoile sale.

ADVERTISEMENT

„A umblat în telefon ca să-mi închidă alarmă, să nu sune și să afle dacă am vreo întâlnire sau vreo ceva în dimineața asta. S-a ocupat el de tot. Așa soț?! Efectiv, m-a lăsat să dorm cât am simțit eu nevoia și aveam nevoie.

Așa că după ce m-am trezit la ora 9 un pic speriată, pentru că vă dați seama, la ora 9 nu m-am mai trezit de când eram eu mică. (…)  Și da, rezolvase toate problemele și m-a lăsat să mă odihnesc pentru că am dormit 9 ore. Cred că eram copil când am dormit ultima oară 9 ore”, a dezvăluit Gabriela Cristea, într-un videoclip publicat pe contul său personal de Facebook.

ADVERTISEMENT