Sport

Cum a reacționat Luis Phelipe când a auzit de interesul FCSB: „Știe ce-l așteaptă!”

Luis Phelipe s-a transferat la FCSB. Cornel Şfaiţer a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că brazilianul ar fi acceptat să meargă doar la roş-albaştrii în SuperLiga şi este motivat de următorul pas în carieră.
15.12.2023 | 13:50
Cum a reactionat Luis Phelipe cand a auzit de interesul FCSB Stie cel asteapta
Cum a reacționat Luis Phelipe când a auzit de interesul FCSB: „Știe ce-l așteaptă!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a început în forţă perioada de mercato şi i-a acontat pe Luis Phelipe de la Poli Iaşi şi Baba Alhassan de la Hermannstadt. Roş-albaştrii vor să continue pe aceeaşi linie şi vor să închidă şi mutarea lui Nana Antwi, de la Urartu.

Cum a reacționat Luis Phelipe când a auzit de interesul FCSB: “Nu ar fi semnat cu alt club din România!”

Cornel Şfaiţer, preşedintele celor de la Poli Iaşi, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Luis Phelipe este încântat că are şansa să evolueze la FCSB şi nu ar fi acceptat oferta unui alt club din SuperLiga:

ADVERTISEMENT

“Mi-a spus că nu ar fi semnat cu un alt club din România. Ar mai fi aşteptat. Am discutat personal cu el, este şansa lui. I-am explicat cum stau lucrurile la FCSB.

I-am spus că trebuie să meargă pregătit acolo. I-am recomandat să nu meargă în Brazilia, să rămână conectat la ce are de făcut. La FCSB trebuie să fii bine pregătit din toate punctele de vedere. 

ADVERTISEMENT

“I-am spus că dacă îşi doreşte să joace la un nivel bun trebuie să fie foarte serios”

Mental, fizic, psihic. Au şi preparator fizic foarte bun. El a crescut mult la noi şi mai are încă de muncă. Dar am mare încredere în el. S-a mai maturizat, sunt jucători care se maturizează mai târziu.

Încă e tânăr, face 23 de ani în februarie. I-am spus că dacă îşi doreşte să joace la un nivel bun trebuie să fie foarte serios. Are o şansă acum. Avem 20% dintr-un viitor transfer.

ADVERTISEMENT

Şi eu cred în aceste lucruri. De obicei, când am făcut asta la fotbal mi-a ieşit. La Târnovanu au fost răscumpărate procentele. A fost de acord şi clubul. Acum, deocamdată nu este cazul să discutăm despre asta”, a spus Şfaiţer la FANATIK SUPERLIGA.

FCSB a plătit 200.000 de euro în schimbul lui Luis Phelipe. Poli Iaşi a păstrat 20% dintr-un viitor transfer. Mutarea va fi înregistrată în luna ianuarie, când se va deschide perioada de transferuri.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Cum a reacționat Luis Phelipe când a auzit de interesul FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: