ADVERTISEMENT
Life

Cum a reacționat Mihai Bendeac atunci când Delia și Loredana s-au sărutat pe scena iUmor

Autor: Alexa Serdan | 12.05.2021 | 21:43
Cum a reacționat Mihai Bendeac atunci când Delia și Loredana s-au sărutat pe scena iUmor
Cum a reacționat Mihai Bendeac atunci când Delia și Loredana s-au sărutat pe scena iUmor. Sursa foto: Instagram / a1.ro. Colaj: Fanatik

Mihai Bendeac a avut o reacție de-a dreptul impresionantă când pe scena de la iUmor a urcat Loredana Groza. Frumoasa blondină a avut parte de un sărut pătimaș cu nimeni alta decât jurata de la Antena 1, Delia. 

ADVERTISEMENT

Actorul se aștepta să primească trofeul pentru cea mai spectaculoasă jurizare din Gala Premiilor iUmor pentru a fi cât mai aproape de artista originară din Onești, însă din păcate, visul său cel mai mare al vedetei deloc nu a fost îndeplinit.

Juratul de la iUmor are numai cuvinte de laudă la adresa Loredanei Groza, pe care o consideră una dintre cele mai importante voci din industria muzicală. Mihai Bendeac s-a arătat dezamăgit că nu s-a sărutat cu blondina, așa cum a făcut cu alte fete urcate pe scena de la Antena 1.

Delia și Loredana Groza, sărut pătimaș la iUmor. Cum a reacționat Mihai Bendeac

„Mamă, văd în realitate oamenii de la televizor! Eu sper să câștig ca să mă pupi”, a fost reacția lui Mihai Bendeac când a văzut-o pe Loredana Groza pe scena de la iUmor.

ADVERTISEMENT

„Loredana face parte din cele 15 – 20 de persoane din showbiz-ul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un super-star. Loredana respire super-star”, a completat juratul de la Antena 1.

„Sper să câștige cine vreau eu”, a adăugat Loredana Groza.

Premiul pentru „cea mai bună jurizare” avea să fie câștigat în cele din urmă de frumoasa Delia, care a fugit imediat pe scenă pentru a-și lua trofeul. Jurata de la iUmor nu a primit numai un pupic pe obraz, ci și un sărut în toată regula.

Momentul nu a fost deloc trecut cu vederea de Mihai Bendeac, care nu se aștepta la așa ceva. Actorul a fost luat prin surprindere în secunda doi din nou pentru că cele două blondine s-au sărutat pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

„Era ca o mâță care se uită în vitrină la măcelărie”, a declarat Șerban Copoț legat de reacția lui Mihai Bendeac.

„Ăsta a murit, s-a ofilit. Pupatul ăsta o să fie istorie și ale lui, pentru că au fost multe, se pierd în neant deja”, a mai zis jurata iUmor.

ADVERTISEMENT

„Își dai seama, once în a lifetime, să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza”, a declarat Mihai Bendeac.

„Aș vrea să mulțumesc în primul rând mie”, a zis Delia după ce i-a fost înmânat premiul, Mihai Bendeac mărturisind că îi pare extrem de rău că nu a reușit să câștige trofeul respectiv.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!